lostyazilim
tr.link

forex analizleri ve teknik analizleri sitemiz yayındadır

7 Mesajlar 1.178 Okunma
acebozum
tr.link

fxanalizturk fxanalizturk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 40 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
ücretsiz forex teknik analizleri yayınladıgımız,wordpress tabanlı sitemiz yayındadır.
finansal piyasalarda sitemiz vasıtasıyla edineceginiz bilgilerle sizlerde sürekli ek gelir saglayabilirsiniz

www.pariteanaliz.com

sitemizle ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.

wmaraci
webimgo

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
harika olmuş kardeş. Aklımda ki siteydi ancak ah zaman...

senin siteye gelince: analizler sanırım başka sitelerden eklenmiş şimdilik. piyasa da çok kaliteli forex siteleri var üst sıralarda yer almak biraz zor olabilir. çok sağlam yazarlara ihtiyacın var.

Tasarım olarak güzel biraz rengi açmalısın bence..

• Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 40 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
teşekkür ederim .. analizler tamamen orjinaldir.kendimde forex piyasasında işlem yaptıgım için kendi analizlerimi yayınlıyorum...sadece arasıra ekonomi haberlerini editleyerek yayınlıyorum..

NeoEkonomi adlı üyeden alıntı

senin siteye gelince: analizler sanırım başka sitelerden eklenmiş şimdilik. piyasa da çok kaliteli forex siteleri var üst sıralarda yer almak biraz zor olabilir. çok sağlam yazarlara ihtiyacın var.

Ek Olarak: aslında senin sitenede bir tanıtım yazısı koysak güzel olurdu :)PageRank'in fena değil ..senin siten içinde daha güzel joomla temalar bulabilirsin bence

baysnake baysnake WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 140 / 57
  • Ticaret 10, (%100)
Benim sitedekiler forex nedir nasıl öğreniriz diye bana sürekli soruyorlar. Sınav dönemi bitsin ilk yapacağım iş bunu öğrenmek olacak. Senin siteni de listeme aldım.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 40 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
her konuda yardımcı oluruz hocam ,arkadaşlara tavsiyem iyice öğrenmeden yatırım yapmasınlar.biraz grafik okuma birazda ekonomi bilgisi varsa bu işten iyi paralar kazanılabilir.

baysnake adlı üyeden alıntı

Benim sitedekiler forex nedir nasıl öğreniriz diye bana sürekli soruyorlar. Sınav dönemi bitsin ilk yapacağım iş bunu öğrenmek olacak. Senin siteni de listeme aldım.

Ek Olarak: ayrıca diğer sitemizide ziyaret edebilirsiniz
www.fxanalizturk.com

fxanalizturk adlı üyeden alıntı

her konuda yardımcı oluruz hocam ,arkadaşlara tavsiyem iyice öğrenmeden yatırım yapmasınlar.biraz grafik okuma birazda ekonomi bilgisi varsa bu işten iyi paralar kazanılabilir.

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
kardeşim ben bıktım o siteyle uğraşmaktan artık.. sende eğer forex analizleri yazıyorsan forex işlemi yap uğraşma bunlarla dha çok kazanç elde edersin. çok iyisen büyük yatırım şirketlerinde yazar olabilrsin ..:)

Ek Olarak: tanıtım yazısı düşünürz sorun değil. ekonomi sitesi olduğu içn kardeş sayılır

• Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 40 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
ben site tasarımını hobi amaçlı yapıyorum bu işi yapmak zevk veriyor bana.pc başında facebook youtube vs zaman öldüreceğime site tasarımı yapıyorum çok hoşuma gidiyor.

kardeşim ben bıktım o siteyle uğraşmaktan artık.. sende eğer forex analizleri yazıyorsan forex işlemi yap uğraşma bunlarla dha çok kazanç elde edersin. çok iyisen büyük yatırım şirketlerinde yazar olabilrsin ..:)

Ek Olarak: tanıtım yazısı düşünürz sorun değil. ekonomi sitesi olduğu içn kardeş sayılır
NeoEkonomi

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al