Rick35 adlı üyeden alıntı

Linux'u hobi olarak kullanıyorum ancak mecbur olarak tabiki Windows :) Photoshop kullanıyorum WiNe ile de Photoshop pek stabil calısmıyor ne yazıkki..

En azından siz kullanıyorsunuz ve GNU/Linux'e çamur atmıyorsunuz. Bazıları 1-2 hafta kullanıyor (Ona da kullanmak denmez), ondan sonra herkese Windows'un süper olduğunu ve Linux'un çok kötü olduğunu söyleyip duruyor. Böyle yaparak merak edip kullanmak isteyenlerin de önünü kesiyorlar.

Benim de bilgisayarımda Windows ve Linux Mint yüklü. Çoğu zaman %90 Linux Mint'i kullanıyorum. Windows'u açtığım zaman bende uyandırdığı his "Hemen kapatıp Linux Mint'e geçeyim" oluyor. Kendimi nedense rahatsız hissediyorum.

Geçenlerde babamın bilgisayarındaki Windows'unda çökme oldu. Windows kurulum DVD'si ile bile halledemedi. Sen ver bana ben hallederim dedim. Elimdeki GNU/Linux DVD'siyle sorunu çözdüm.

Ben 15 sene Windows kullandım. Bir sistem hiç mi kendini yenileyip geliştirmez. 15 yıl önceki sistem çökmeleri ve mavi ekranlar, yıl 2012 olmuş hala var. Geçen 15 yıla baktığımda değişen tek şey Windows'un görünümü. Ben yaşadığım sürece Windows'un bu sorunlarını çözemeyeceğini kabul ettim artık.