Slm arkadaşlar bu gün burda bir konuya değnecem. Ben sadece Bir webmasterim ve diyarbakırlı kürdüm.
Birkaç gün önce diyarbakırın köklü taraftar gurubu olan AZRAİLLER için bir web sitesi yapıyordum ve siteyi hazırladım tam bitti artık yarın teslim ederim derken bu gün web sitesine girdiğimde *ERFSİZ amaçsız bazı kişiler tarafından site hacklendi sitede bir siyasi örgüt veya herhangi bir ayrımcalık söz konusu değildi kimseye küfür edilmemişti Müslümanlık Karşıtı sözler Yoktu. Sadece sitede diyarbakır spora yönelik haberler vardı ve site hacklenip sitenin indexine isLami Hacking Scruty BirLiqi diye yazılar sora üste türk bayrağı felan yerleştirilmiş ve şimdi bunlar bu saldirila ilgili olarak bir açıklamaya bile tenezül etmemiş. ve saldırıyı ne amaç ile yaptıklarını bilmiyorum Bence Saldırıyı bir yada bir kaç Soysuz Köpek yapmıştır ve saldırıyı yapanların bu forumda olduğunu düşünüyorum. ŞİMDİ EĞER BU FORUMDA İSENİZ BİR AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDASINIZ EĞER BU ŞEKİLDE AÇIKLAMA YAPMAYACAKSANIZ
mail adresim: maceyaser@gmail.com
MAİL ADRESİME BİLGİ GÖNDEREBİLİRSİNİZ.
NOT: Saldırıda zoruma giden O kadar emeğimiz boşa gitmesi ve Sanki ben Türkiyede Yaşamıyormuşum Gibi Sayfaya Türk Bayrağının Yerleştirilmesi.
Saldırıya şaunda hack bilgim olmadığı için bir karşılık veremiyorum ama bunu yapanları ALLAHA havale ediyorum. Ve en kısa zamanda Sırf Bu konu yüzünden Biraz WEBMASTERLİĞE ara verip hack ile uğraşacam.
ŞİMDİ BU YAZIYI YAZARKEN SİNİRDEN NE YAZDIĞIMI TAM OLARAK BİLMİYORUM VE EĞER BİR KUSUR İŞLEDİYSEM AFFEDİN.
SALDIRIY YAPAN *ERFSİZİN FACESİ : https://www.facebook.com/vurkacteamm

NOT 2 : Saldırı sonrası sitemi tekrar eski durumuna getire bilirmiyim? eğer getire bilirsem nasıl getireceğim konsunda yardım edermisiniz.
WEB SİTESİ : http://azrailler.com/