backlinkseo adlı üyeden alıntı

Her online oldugumda 4000 kişinin altında online görmedim daha ve köpek gibi alexa kasıyor 26 m dan şuan 2. milyona kadar düştü. başka çalışmalarda yapıyorum ama günlük program acık ve burdan backlink saglıyorum.

Tekrar çok teşekkürler Hocam. Elinize saglık

rica ederim.

Ömer adlı üyeden alıntı

Deneyelim Bakalım :)

üyeliğiniz hayırlı olsun, sorun yaşarsanız organichit@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.

MichaeL adlı üyeden alıntı

böyle şeylere başvuracağınıza kendi emeğinizle geliştirin sitenizi. ;)

bunuda bir tür çalışma olarak görebilirsiniz. ilerleyen zamanlarda sizde bazı sektörlere burnunuzu bile uzatamayacağınızı (mecazi) göreceksiniz. google da tüm siteler bitmeyen bir yarış içindedir. sizde bu yarışta sürekli bir çalışma ile istediğiniz konuma gelebilirsiniz.

sadece program hakkında değil, genel anlamanda sitesi hakkında sorun yaşayanlar iletişim bölümünden ücretsiz destek alabilir. program tamamen ücretsizdir.

dgny06 adlı üyeden alıntı

Gerçekten çok güzel bir program. ilk başta acaba mı dedim ama diğer sörflerden çok farklı sayaçlarda sitenin direk google üzerinden geldiğini görebiliyorum.

gözleminizi paylaştığınız için teşekkürler, arkadaşlar program ücretsizdir. ne kadar çok kullanıcı kullanırsa havuz o kadar büyür ve farklı kullanıcılar ile sitenize olan katkısı artacaktır. program 1 yılı geçkin süredir kesintisiz ve ücretsiz hizmet vermektedir.