sinans1996 adlı üyeden alıntı

ermaneray profesyonelliğe dökersek bu işi yazım hatasını sıfıra indiririz inşallah hocam o yüzden takılmıyorum böyle ufak şeylere :D

Ek Olarak: Godfrey hocam biraz daha açabilir misin rica etsem ? Aslında ben +5k aboneli kanalımda sitenin tanıtımını yapmayı düşünüyordum video ile


Hocam sitenin tanıtımından ziyade herhangi bir film trailerı gibi maksimum 1 dakikalık bir video yayınlayabilirsiniz kanalınızda hikayenize dair.
İlk yayınlayacağınız videoda, sesli veya yazılı bir şekilde -ki bana sorarsanız sesli olmasını tercih ederim- hikayenizin temasından, karakterlerinden, karakterlerin özelliklerinden, ve hikayenin yüzeysel bir şekilde konusundan söz edebilirsiniz. Beraberinde yeterli görsel efektler ve müzik ile birlikte tabiki.

İkinci ve sonrasında gelecek diğer videolarda ise yine aynı görsel efektler ve müzik ile birlikte hikayenizin geçen bölümünde neler olduğuna dair, okuyucuyu aydınlatacak ufak bir açıklama ve gelecek bölümde okuyucuyu nelerin beklediğine işaret eden bir iki tüyo verebilirsiniz üstü kapalı bir şekilde.

Bu 30-40 saniyelik videolar emin olun gizem katacaktır hikayenize ve hikayeyi takip etmeyen diğer insanlar içinde merak uyandırıcı olacaktır.
Şahsi görüşlerim bunlar, danışmak istediğiniz başka bir detay olursa da sormaya devam edin.

Başarılar.