-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar sitemde şuan 177 konu var. Konuların çoğunluğu en az 300 kelimeden oluşuyor (sadece 12 konu 250 kelimenin altında) adsense başvuru sonucum yetersiz içerik olarak geldi. Yetersiz içerikten kasıt konulardaki kelime sayısının yetersizliği mi yoksa konuların yetersizliğimi yardımcı olursanız sevinirim.
mkahraman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
cümle cümle sevgi mesajlarını yazmak bütünüyle bir konu, içerik olmadığı için kabul etmemiş olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sağlık konusunda 75 adet özgün ortalama 300 kelimeden oluşan bir sitem vardı. Resimleri dahi özgünleştirmiştim. Yetersiz içerik dedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bu tip siteler genelde kopya içerikle dolu oluyor, (sizinki öyledir demiyorum belki değildir) yetersiz içerik maddesi sadece nicelikle ilgili değil içeriğin niteliği de önemli.
Eğer değer katıcı özgün içerikleriniz yoksa onay verilmez.
Ben 20 tane kendi yazdığım özgün makale ile aldım adsense'i, şimdi bile sadece 100 makale var yok isterseniz özelden atayım siteyi, kısacası sadece sayı değil özgünlük de çok önemli ve Google bu tip mesaj vs. sitelerinin kopya içerikle dolu olduğu gibi bir ön yargıya sahip, bu ön yargıyı kırmanız lazım.