-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bildiğiniz üzere mackolik ve sahadan siteleri kapatıldı.Bu sitelerin kapatılmasının ardından hemen bu sitelere nasıl girileceğini anlatan bir yazı girdim siteme.Sitem son 3 gündür binlerce hit alıyor, "sahadan giriş" gibi bir kelimede ilk sıradaydım ve diğer kelimelerde.
Son 2 gündür adsense den günlük 150-200 civarı tıklama aldım,hal böyle olunca baya bir para kaldırdım.Ama gelin görün ki bu "aptal google " bunu fazla gördü ve hesabımı banladı.Paralar da içinde kaldı.
Kısacası bu google saçmalığından bıktım reklamlara tıklasalar bir türlü tıklamasalar bir türlü.İnsanların bütün emeklerini bir anda alıp götürüyorlar.
Hakkım haram olsun ne diyeyim.
Benim için sadece iyi ya da kötü insan vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben adsenseye üye oluyorumda yazıları gördükçe diksinmeye başladım
Sana göre aptalca,bana göre şaheser.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tiksinmekte laf mı midem bulanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu aralar bu tarz şikayetleri çok duymaya başladım daha önce sorunsuz ödeme aldım ama bakalım... inşallah bize de yapmazlar bi çakallık
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hesap banlansa da reklamlar çıkıyor mu sitede? Sizin sitede reklamlar hala görülebilir durumda?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
msa52 adlı üyeden alıntı
Aynı durum bana da seçimlerde olmuştu seçim sonuçlarıyla ilgili inanılmaz bir yükseliş olmuştu hemen ardından adsense banladı. En riskli durum bu adsense'de
Sana da geçmiş olsun kardeş artık benim içn bitmiştir bu adsense saçmalığı.Bundan sonra üstünde para verseler koymam :)
Ek Olarak:
banlanırsa reklamlar dahil her şey gider.
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Koymadan olmuyor yinede diğer reklamlardan hayır yok :)
-Bura komple benim.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
scoofield adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bildiğiniz üzere mackolik ve sahadan siteleri kapatıldı.Bu sitelerin kapatılmasının ardından hemen
bu sitelere nasıl girileceğini anlatan bir yazı girdim siteme.Sitem son 3 gündür binlerce hit alıyor, "sahadan giriş" gibi bir kelimede ilk sıradaydım ve diğer kelimelerde.
Son 2 gündür adsense den günlük 150-200 civarı tıklama aldım,hal böyle olunca baya bir para kaldırdım.Ama gelin görün ki bu "aptal google " bunu fazla gördü ve hesabımı banladı.Paralar da içinde kaldı.
Kısacası bu google saçmalığından bıktım reklamlara tıklasalar bir türlü tıklamasalar bir türlü.İnsanların bütün emeklerini bir anda alıp götürüyorlar.
Hakkım haram olsun ne diyeyim.
tam olarak açıklamasını bilmiyorum açıklayamayacagımda ama... hani yaptıgınız yanlış bişey sonuçta yasak olan bişeye nasıl erişeceginizi aktarıyorsunuz... ? yanlıs degilmi sizce inci bu yüzden kapanmadımı ha siz o hatayı yapmışınız ha yol göstermişiniz?
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bigibid fena değil üye başı 1 tl veriyor
Ek Olarak:
DeLi1SeY adlı üyeden alıntı
tam olarak açıklamasını bilmiyorum açıklayamayacagımda ama... hani yaptıgınız yanlış bişey sonuçta yasak olan bişeye nasıl erişeceginizi aktarıyorsunuz... ? yanlıs degilmi sizce inci bu yüzden kapanmadımı
yasak dediğin dns ayarlarını değiştirme olayı.Bu değişim sizce yasak mı ki?Anlatmakta yasak olsun