DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
scoofield adlı üyeden alıntı
bigibid fena değil üye başı 1 tl veriyor
Ek Olarak:
yasak dediğin dns ayarlarını değiştirme olayı.Bu değişim sizce yasak mı ki?Anlatmakta yasak olsun
He pardon o zaman... siz haklısınız.. ;) ani çıkışlar yüzünden banlamıştır bence itiraz emaili gönderin derim ben...
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DeLi1SeY adlı üyeden alıntı
He pardon o zaman... siz haklısınız.. ;) ani çıkışlar yüzünden banlamıştır bence itiraz emaili gönderin derim ben...
gönderdim zaten ama açılacağını hiç sanmıyorum.Açmazlarsa açmasınlar Allah hepsinin belasını versin :)
Benim için sadece iyi ya da kötü insan vardır.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sen yinede bekle cevabını... gerçekten incelerlerse haksız kazanc olmadıgını görürler...
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
empati kurmak gerekiyor biraz diyelimki sitenize ortalama 300 400 kişi giriyor ve reklamlara tıklanma orani 30 40 ertesi gün sitenize 1000 1500 kişi giriyor ve reklamlara tıklanma olasılığı 200 300 siz olsanız ne yapardınız ? neticede para kazanıyorum dediğiniz sistemdende başkalarının parası gidiyor
şu şekildede düşünün yayıncı olan değilde reklam veren siz olsaydınız ne yapardınız her gün binlerce giden tl ler neden birileri adsenseden para kazanıcam diye fake link tıklamaları google tabikide hiç sorgusuz suhalsiz bunu yapacaktır çünkü derinlere indiğimizde nekadar büyük bir pazar oldugunu daha net görülebilecek
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Untouchable adlı üyeden alıntı
empati kurmak gerekiyor biraz diyelimki sitenize ortalama 300 400 kişi giriyor ve reklamlara tıklanma orani 30 40 ertesi gün sitenize 1000 1500 kişi giriyor ve reklamlara tıklanma olasılığı 200 300 siz olsanız ne yapardınız ? neticede para kazanıyorum dediğiniz sistemdende başkalarının parası gidiyor
şu şekildede düşünün yayıncı olan değilde reklam veren siz olsaydınız ne yapardınız her gün binlerce giden tl ler neden birileri adsenseden para kazanıcam diye fake link tıklamaları google tabikide hiç sorgusuz suhalsiz bunu yapacaktır çünkü derinlere indiğimizde nekadar büyük bir pazar oldugunu daha net görülebilecek
dostum fake tıklama falan değil.Sonuçta bu reklamlara robotlar tıklamıyor,insanlar tıklıyor.Ben mi tıklayın diyorum onlara adamlar demek ki ilgilerini çekiyor ,tıklıyor.Bunun neresi ayıp.
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
İtiraz işinin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Hiç itiraz edip hesabı açılan oldu mu yada gördünüz mü ?
Hesap iptal edilip o ücret kalıyor örneğin benim 300$ üzerinde bir ttuar gitmişti. Bu tutar reklamverenlere iade edildiği söyleniyor. Adwords kullananlara sormak lazım hangisine google para iadesi yapmış ? İndiregandi yani :)
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
msa52 adlı üyeden alıntı
İtiraz işinin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Hiç itiraz edip hesabı açılan oldu mu yada gördünüz mü ?
Hesap iptal edilip o ücret kalıyor örneğin benim 300$ üzerinde bir ttuar gitmişti. Bu tutar reklamverenlere iade edildiği söyleniyor. Adwords kullananlara sormak lazım hangisine google para iadesi yapmış ? İndiregandi yani :)
aynen hocam milleti tavuk gibi yoluyorlar