NovemberNight adlı üyeden alıntı

Görüşünüze katılmıyorum, özellikle vbulletin gayet de radikal güncellemeler yapıyor, ayrıca isteyen sıfırdan kendi temasını yazabiliyor veya uygun bulduğu bir temayı alabiliyor, ya da temanın sevmediği kısımlarını istediği şekilde değiştirebiliyor.


Zaten arkadaş yazılımlara yönelik söylemekten ziyade yazılımı kullanan yöneticilerden bahsetmiş. Yani vbulletin geri kalmış demiyor, kullanan site yöneticileri geri kalmış diyor.


Arkadaşın değindiği konuya gelecek olursak da doğru gerçekten bir çok site yöneticisi özellikle de bu internet aleminde belli bir yer edinmiş 5-6-10 yıllık geçmişi olan siteler pek kendini güncellemiyor, önem vermiyor belki gerek duymuyor yada korkuyor.

Genelde bir çoğu saldım çayıra mevlam kayıra usulu, nasılsa kitleyi edinmiş, ismini duyurmuş parada geliyor kim uğraşacak yenilikle, tasarımla, kullanıcıyla.

Ben şahsen flat tasarımları çok seven biriyim fakat 1800 lü yıllardan kalma gibi görünen flat tasarımları değil tabiki modern tasarımlar.

Aşağıdaki örnekte ne demek istediğimi anlatabilirim belki. İki sitede forum birisi 1800 lü yullarda kurulmuş diğeri 2124 yıllarında. :D