emrekirbiz adlı üyeden alıntı

YouTube işi çok zor. Arkadaş sanırım hiç denememiş içinde neler olup bitiyor. 5-6 Ayda ilginç bilgilerle 500-600 tl kazanmak? Çok zor.Hele ki tek başına. Bunu başarabilmek için bir şirketinizin olması gerek. Google'ın verdiği reklamlar kazandırmaz. Sporsorluk almanız gerekecek. Cartu curdu.

Ekin Kollama var bilir misiniz bilemem. Adamın 100 binden fazla abonesi var. 1 Yılda kazandığı para 500 tl ye yakın bir para :)

AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

emrekirbiz 4 yıldır youtube'dan kazanıyorum ve piyasayı yakından takip eden birisiyim. İlginç videolar derleyerek 5-6 ayda o rakamlarda kazanç elde etmek oldukça mümkün. Sen movie maker ile videolar hazırlayıp koyarsan tabiki kazanamazsın birşey :) Ekin Kollama'nın videoları çok ilgi çeken videolar değil. Kasım ayında bir kanal açtım ve şuanda 3 milyona yakın video izlenmesi, 6 bin'e yakın abone ve geçen aya ait kazancım 680 lira. Sadece tek kanal üzerinden yürümek her zaman zordur, başka kanallarımla destekleyerek bu kazancı tek kanaldan elde edebiliyorsam gerisi kolay. Herşeyi zor olarak görmemek lazım. Tecrübe edinerek kazanılıyor herşey.

Eflaki adlı üyeden alıntı

Ekin Kollama o kadar mı kazanıyor ya?

değerli yorumlarınız için teşekkürler. ancak ben zaten youtuber olmayı düşünmüyorum. birkaç video ekledim ama çetrefilli bir iş.Daha değişik fikirleri olan arkadaşlar var mı? konu acil biraz.

Ek Olarak:

Bydogu adlı üyeden alıntı

Hocam editörlük alırsanız ve makalenizde iyiyse gayette iyi kazanç sağlarsınız .. ne öğretmeni iseniz onunla ilgili blog analizi yapıp adsense ve sponsor reklam alabilirisniz unihcoam sitesi iyi hit alıyor böyle bir eğitim öneri siteside yapabilirsiniz gayet emek = kazanç getiren işler bunlar youtube felan organik takipçi olmadımı izleyen olmuyo o zamanda pek bi halt olduğu yok tabi organik bir kanal alırsanız şöyle bi 10 k lık gayet işinize yarar hatta ve lakin başka bir kanall ilede ilgilenip o kanalada hizmet verip link verip ordanda kazanabilirsiniz ama emek + iyi bir hizmet olurs== kazanç olur yoksa sonuç =! error verir
sektör önerisini kazananlardan para karşılığı alabilirsiniz kazanç stili konularına bakabilrisiniz :)
ve diyeceğim o dur ki
Allah kolaylık versin ...

genchakan

teşekkür ederim,dediğiniz siteye bir bakıp oluru nedir göreyim.