-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
emrekirbiz adlı üyeden alıntı
YouTube işi çok zor. Arkadaş sanırım hiç denememiş içinde neler olup bitiyor. 5-6 Ayda ilginç bilgilerle 500-600 tl kazanmak? Çok zor.Hele ki tek başına. Bunu başarabilmek için bir şirketinizin olması gerek. Google'ın verdiği reklamlar kazandırmaz. Sporsorluk almanız gerekecek. Cartu curdu.
Ekin Kollama var bilir misiniz bilemem. Adamın 100 binden fazla abonesi var. 1 Yılda kazandığı para 500 tl ye yakın bir para :)
AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
emrekirbiz 4 yıldır youtube'dan kazanıyorum ve piyasayı yakından takip eden birisiyim. İlginç videolar derleyerek 5-6 ayda o rakamlarda kazanç elde etmek oldukça mümkün. Sen movie maker ile videolar hazırlayıp koyarsan tabiki kazanamazsın birşey :) Ekin Kollama'nın videoları çok ilgi çeken videolar değil. Kasım ayında bir kanal açtım ve şuanda 3 milyona yakın video izlenmesi, 6 bin'e yakın abone ve geçen aya ait kazancım 680 lira. Sadece tek kanal üzerinden yürümek her zaman zordur, başka kanallarımla destekleyerek bu kazancı tek kanaldan elde edebiliyorsam gerisi kolay. Herşeyi zor olarak görmemek lazım. Tecrübe edinerek kazanılıyor herşey.
değerli yorumlarınız için teşekkürler. ancak ben zaten youtuber olmayı düşünmüyorum. birkaç video ekledim ama çetrefilli bir iş.Daha değişik fikirleri olan arkadaşlar var mı? konu acil biraz.
Ek Olarak:
Bydogu adlı üyeden alıntı
Hocam editörlük alırsanız ve makalenizde iyiyse gayette iyi kazanç sağlarsınız .. ne öğretmeni iseniz onunla ilgili blog analizi yapıp adsense ve sponsor reklam alabilirisniz unihcoam sitesi iyi hit alıyor böyle bir eğitim öneri siteside yapabilirsiniz gayet emek = kazanç getiren işler bunlar youtube felan organik takipçi olmadımı izleyen olmuyo o zamanda pek bi halt olduğu yok tabi organik bir kanal alırsanız şöyle bi 10 k lık gayet işinize yarar hatta ve lakin başka bir kanall ilede ilgilenip o kanalada hizmet verip link verip ordanda kazanabilirsiniz ama emek + iyi bir hizmet olurs== kazanç olur yoksa sonuç =! error verir
sektör önerisini kazananlardan para karşılığı alabilirsiniz kazanç stili konularına bakabilrisiniz :)
ve diyeceğim o dur ki
Allah kolaylık versin ...
genchakan
teşekkür ederim,dediğiniz siteye bir bakıp oluru nedir göreyim.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
worpdress tabanlı kaliteli bir blog oluşturabilirsin
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Adsense hesabınız varmış, az çok da ingilizce bilginiz varsa niche sektörüne girebilirsiniz, bu sektörde tık başı gelir yüksek olduğu için düşük ziyaretçi sayısı ile bile iyi paralar kazanabilirsiniz. Makale yazabilecek durumda değilseniz başlangıç için ufak bir miktar satın alma işlemi yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Ekin Kollama nasıl 500 lira kazanıyor ben onu anlamadım.
Makale yazmanızı tavsiye ederim, günde 5 saat çalışarak ayda 2,500-3,000 lira arası kazanıyorum şu an. Bir üne kavuştuktan sonra iş aramanıza gerek kalmıyor, iş reddetmekten bıktım bu aralar. Ama belli bir kaliteyi yakalamanız gerekiyor. Hemen olmasa bile 2 ay sonra aylık kazancınız 800 liraya çıkar bence.
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ekin kollama hakkında 500 tl kazandığı konusuna kim inanıyor ? :)
Arkadaşlar güldürmeyelim birbirimizi 100 bin üzeri abone ve sadık olarak 20-30 bin izleme ne kazandırır siz düşünün.
Adamlar kazandığı için şirkette açıyor vergi de veriyor 500 tl ile yapılacak işmi ?
Çekim yaptığı ve düzenlediği ekipmanlar zaten dediğin paranın 10 katı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
TEKNİSYEN
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hocam benim tavsiyemde 1000 tl gibi bir parayı kenara ayırın 10 tane twitterdan istediğiniz katagoride hesap açtın 10 tane twitter 10 tanede facebookda kişisel facebook hesabı açın. ayriyetten bir azda olsa gelirli bir wep site yada sıfırdan başlıyarak makaleler yazarak güzel bir site kurun. daha sonra twittera instagrama 10 k kadar bot takipçi çekin ve daha sonra takibe takip kodlarıyla kitlenizi büyülmete başlayın facebook da insanları ekliyerek arkadaş kitlesi oluşturup onları bot kod yardımıyla gruplarınıza ekleyin ve ayriyetten biraz facebook sponsora para yatırarak güzel bir sayfa oluşturun. ve kitleniz büyüdüğünde wep sitenize hit çekerek gelir oluşturabilirsiniz. şuan bir wep site kursanız tam para kazanayım demeniz en az 1.5 sene alır fakat bu şekilde biraz daha hızlı bir sisteme ayak uydurabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhabalar ;
Benim öyle pek bir bilgim yok ama sosyal medyada reklam yaparak iyi hit sağlayabilirsin bence
Benim yaptığım botlarıda kullanabilirsin :
Facebook Ultra Bot
Facebook Paylaşım BotuFacebook Grup Bot & Yorum Bot Mesaj BotTwitter içinde botum var
Ücretleri makul fiyatlar.
Ekmek istiyorsan Un ve diğer malzemelerin olması gerek havadan ekmek gelmez ;)
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
internetten para kazanmak çok kolay değil zaman ayırıp süreklide takip etmeniz gerekiyor ekstra ticaret yapabiliyorsanız bence onu yapın boşa vakit kaybetmeyin