lostyazilim
tr.link

Aylık 600-700 tl kazanmak için ne yapabilirim?

23 Mesajlar 5.640 Okunma
lstbozum
tr.link

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2471
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
Eflaki o kadar kazandığını sanmıyorum arkadaşın Youtube'u çok zor olarak gördüğünden dolayı öyle yazdığını düşünüyorum :) Şuradan yaklaşık kazançlarını ve istatistiklerini görebilirsiniz her Youtube kanalının: http://socialblade.com/youtube/user/ekinkollama
Eflaki mkahraman

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)

emrekirbiz adlı üyeden alıntı

YouTube işi çok zor. Arkadaş sanırım hiç denememiş içinde neler olup bitiyor. 5-6 Ayda ilginç bilgilerle 500-600 tl kazanmak? Çok zor.Hele ki tek başına. Bunu başarabilmek için bir şirketinizin olması gerek. Google'ın verdiği reklamlar kazandırmaz. Sporsorluk almanız gerekecek. Cartu curdu.

Ekin Kollama var bilir misiniz bilemem. Adamın 100 binden fazla abonesi var. 1 Yılda kazandığı para 500 tl ye yakın bir para :)

AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

emrekirbiz 4 yıldır youtube'dan kazanıyorum ve piyasayı yakından takip eden birisiyim. İlginç videolar derleyerek 5-6 ayda o rakamlarda kazanç elde etmek oldukça mümkün. Sen movie maker ile videolar hazırlayıp koyarsan tabiki kazanamazsın birşey :) Ekin Kollama'nın videoları çok ilgi çeken videolar değil. Kasım ayında bir kanal açtım ve şuanda 3 milyona yakın video izlenmesi, 6 bin'e yakın abone ve geçen aya ait kazancım 680 lira. Sadece tek kanal üzerinden yürümek her zaman zordur, başka kanallarımla destekleyerek bu kazancı tek kanaldan elde edebiliyorsam gerisi kolay. Herşeyi zor olarak görmemek lazım. Tecrübe edinerek kazanılıyor herşey.

Eflaki adlı üyeden alıntı

Ekin Kollama o kadar mı kazanıyor ya?

değerli yorumlarınız için teşekkürler. ancak ben zaten youtuber olmayı düşünmüyorum. birkaç video ekledim ama çetrefilli bir iş.Daha değişik fikirleri olan arkadaşlar var mı? konu acil biraz.

Ek Olarak:

Bydogu adlı üyeden alıntı

Hocam editörlük alırsanız ve makalenizde iyiyse gayette iyi kazanç sağlarsınız .. ne öğretmeni iseniz onunla ilgili blog analizi yapıp adsense ve sponsor reklam alabilirisniz unihcoam sitesi iyi hit alıyor böyle bir eğitim öneri siteside yapabilirsiniz gayet emek = kazanç getiren işler bunlar youtube felan organik takipçi olmadımı izleyen olmuyo o zamanda pek bi halt olduğu yok tabi organik bir kanal alırsanız şöyle bi 10 k lık gayet işinize yarar hatta ve lakin başka bir kanall ilede ilgilenip o kanalada hizmet verip link verip ordanda kazanabilirsiniz ama emek + iyi bir hizmet olurs== kazanç olur yoksa sonuç =! error verir
sektör önerisini kazananlardan para karşılığı alabilirsiniz kazanç stili konularına bakabilrisiniz :)
ve diyeceğim o dur ki
Allah kolaylık versin ...

genchakan

teşekkür ederim,dediğiniz siteye bir bakıp oluru nedir göreyim.

herseyiblogluyorum.blogspot.com

jblaco jblaco WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 7 / 25
  • Ticaret 4, (%100)
worpdress tabanlı kaliteli bir blog oluşturabilirsin
genchakan BakalimBilelim

kişi bu mesajı beğendi.

ücretsiz ve hızlı.

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Adsense hesabınız varmış, az çok da ingilizce bilginiz varsa niche sektörüne girebilirsiniz, bu sektörde tık başı gelir yüksek olduğu için düşük ziyaretçi sayısı ile bile iyi paralar kazanabilirsiniz. Makale yazabilecek durumda değilseniz başlangıç için ufak bir miktar satın alma işlemi yapabilirsiniz.
genchakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)
Ekin Kollama nasıl 500 lira kazanıyor ben onu anlamadım.

Makale yazmanızı tavsiye ederim, günde 5 saat çalışarak ayda 2,500-3,000 lira arası kazanıyorum şu an. Bir üne kavuştuktan sonra iş aramanıza gerek kalmıyor, iş reddetmekten bıktım bu aralar. Ama belli bir kaliteyi yakalamanız gerekiyor. Hemen olmasa bile 2 ay sonra aylık kazancınız 800 liraya çıkar bence.
genchakan

kişi bu mesajı beğendi.

I Love Yandex Money

Scrite Scrite WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEM - İnbound Marketing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)
Ekin kollama hakkında 500 tl kazandığı konusuna kim inanıyor ? :)

Arkadaşlar güldürmeyelim birbirimizi 100 bin üzeri abone ve sadık olarak 20-30 bin izleme ne kazandırır siz düşünün.

Adamlar kazandığı için şirkette açıyor vergi de veriyor 500 tl ile yapılacak işmi ?

Çekim yaptığı ve düzenlediği ekipmanlar zaten dediğin paranın 10 katı.
genchakan

kişi bu mesajı beğendi.

hayran hayran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek TEKNİSYEN
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 241
  • Beğeniler 16 / 42
  • Ticaret 12, (%100)
hocam benim tavsiyemde 1000 tl gibi bir parayı kenara ayırın 10 tane twitterdan istediğiniz katagoride hesap açtın 10 tane twitter 10 tanede facebookda kişisel facebook hesabı açın. ayriyetten bir azda olsa gelirli bir wep site yada sıfırdan başlıyarak makaleler yazarak güzel bir site kurun. daha sonra twittera instagrama 10 k kadar bot takipçi çekin ve daha sonra takibe takip kodlarıyla kitlenizi büyülmete başlayın facebook da insanları ekliyerek arkadaş kitlesi oluşturup onları bot kod yardımıyla gruplarınıza ekleyin ve ayriyetten biraz facebook sponsora para yatırarak güzel bir sayfa oluşturun. ve kitleniz büyüdüğünde wep sitenize hit çekerek gelir oluşturabilirsiniz. şuan bir wep site kursanız tam para kazanayım demeniz en az 1.5 sene alır fakat bu şekilde biraz daha hızlı bir sisteme ayak uydurabilirsiniz.
genchakan ekin0011

kişi bu mesajı beğendi.

alper75 alper75 alpercetin.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 6 / 94
  • Ticaret 6, (%100)
Merhabalar ;

Benim öyle pek bir bilgim yok ama sosyal medyada reklam yaparak iyi hit sağlayabilirsin bence

Benim yaptığım botlarıda kullanabilirsin :

Facebook Ultra Bot

Facebook Paylaşım Botu

Facebook Grup Bot & Yorum Bot Mesaj Bot

Twitter içinde botum var

Ücretleri makul fiyatlar.

Ekmek istiyorsan Un ve diğer malzemelerin olması gerek havadan ekmek gelmez ;)
genchakan

kişi bu mesajı beğendi.

alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1196
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

emrekirbiz adlı üyeden alıntı

YouTube işi çok zor. Arkadaş sanırım hiç denememiş içinde neler olup bitiyor. 5-6 Ayda ilginç bilgilerle 500-600 tl kazanmak? Çok zor.Hele ki tek başına. Bunu başarabilmek için bir şirketinizin olması gerek. Google'ın verdiği reklamlar kazandırmaz. Sporsorluk almanız gerekecek. Cartu curdu.

Ekin Kollama var bilir misiniz bilemem. Adamın 100 binden fazla abonesi var. 1 Yılda kazandığı para 500 tl ye yakın bir para :)

Youtube işi yapıp 5-6 ayda aylık 500-600 tl kazanamıyorsanız o işi yapmamanızı tavsiye ediyorum. Bahsettiğiniz meblağ işi bilmeyen bir youtube kullanıcısı için dahi çok basit bir hedef.

Konu sahibine de tavsiyem, makale yazımı kesinlikle karlı bir iş.
genchakan

kişi bu mesajı beğendi.

GokhanGORAL GokhanGORAL peugeotturkey.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 24 / 117
  • Ticaret 2, (%100)
internetten para kazanmak çok kolay değil zaman ayırıp süreklide takip etmeniz gerekiyor ekstra ticaret yapabiliyorsanız bence onu yapın boşa vakit kaybetmeyin

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al