Arkadaşlar merhaba aklımda 3 tane proje var, çok öyle özgün fikirler değil, çok zamanım olmadığı için en fazla birisine başlama imkanım var. (zamanımın kısıtlı olmasının sebebi özgün olan diğer projeme birikim yapıyor olmam zaten) Bu üç projeyi genel hatlarıyla sizlere açıklasam acaba seçmem için yardımcı olabilir misiniz?

1: Sözlük Projesi: Yapacağım reklam çalışmalarıyla 10.000 civarı üyeye ulaşmayı hedeflediğim bir sözlük sitesi projem var ve 10.000 çok büyük bir hedef bile değil diyebilirim.
2: Genel Blog Projesi: Annem, bir arkadaşım, bir arkadaşımın annesi ve son olarak benim sürekli içerik gireceğimiz, anladığımız konular hakkında yazacağımız bir proje. Markalaşmasak dahi belli bir kitleye erişebiliriz konu başlıklarımız dolayısıyla.
3: Onedio Clon'u bir site ile reklamlar ve sosyal ağ çalışmaları yaparak insanlara erişmeye çalışmak. Açıkcası clon diyince çakma durduğunu biliyorum ama açacağım başlıkların insanların hoşuna gideceğine emin gibiyim, öngörüm yüksektir bu konuda, bu yüzden bu projeyi de planlarım arasında belirtmek istedim.