-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Arkadaşlar merhaba aklımda 3 tane proje var, çok öyle özgün fikirler değil, çok zamanım olmadığı için en fazla birisine başlama imkanım var. (zamanımın kısıtlı olmasının sebebi özgün olan diğer projeme birikim yapıyor olmam zaten) Bu üç projeyi genel hatlarıyla sizlere açıklasam acaba seçmem için yardımcı olabilir misiniz?
1: Sözlük Projesi: Yapacağım reklam çalışmalarıyla 10.000 civarı üyeye ulaşmayı hedeflediğim bir sözlük sitesi projem var ve 10.000 çok büyük bir hedef bile değil diyebilirim.
2: Genel Blog Projesi: Annem, bir arkadaşım, bir arkadaşımın annesi ve son olarak benim sürekli içerik gireceğimiz, anladığımız konular hakkında yazacağımız bir proje. Markalaşmasak dahi belli bir kitleye erişebiliriz konu başlıklarımız dolayısıyla.
3: Onedio Clon'u bir site ile reklamlar ve sosyal ağ çalışmaları yaparak insanlara erişmeye çalışmak. Açıkcası clon diyince çakma durduğunu biliyorum ama açacağım başlıkların insanların hoşuna gideceğine emin gibiyim, öngörüm yüksektir bu konuda, bu yüzden bu projeyi de planlarım arasında belirtmek istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3. Projen gayet başarılı olabilir. Ama bu projeyi sadece yayıncılar haberlerini yayınlasın gibi düşünmeyin. Sitenizde haber yayınlayan sitelerin gelişme ve ilerlemesinde yardımcı olmaya çalışın böylece kısa bir sürede çok geniş kitlelere ulaşabileceğinizden emin olabiliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
1. ekşisözlük harici siteler sürünüyor tamamen reklam ile üye çekip onları sitede tutabileceğinizi düşünüyorsanız büyük hayal kırıklığı olur ki kitle işlevselliğinden dolayı ekşiden bile memnun değil
3. proje ise yüz binlerce beğenisi olan çok etkileşimli facebook sayfalarının onedio tarzı siteleri tutmuyor o yüzden tutması oldukça düşük ihtimal hele hele klon bir sitenin tutması imkansız diyebilirim bu projede tek reklam ile yürümesi imkansız onedio gibi video içerik üretirseniz belki tutabilir
Mazi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bence 2. si hocam ama onda da sabırlı olman lazım güzel bir domain ve iyi seo çalışması da yapılmalı