Merhaba dostlar. Her webmasterın en büyük derdi bu değil midir? Bir proje yapıyorum uğraşıyorum uğraşıyorum tutmuyor. Tamamda kardeşim nedir bunun sırrı?

Dostlar bence bizim yanlış yaptığımız yer bir proje ile en fazla 2-3 ay haşır neşir olmamız. Dostlar eğer cidden bir projeyi tutturmak için minimum 1 yıl uğraşmak gerekli sonuç olarak zaten bizim içinden sıyrılmak isteyip çıkmaya çalıştığım o diğer blogların ve sitelerin çoğuda çoktan pes etmişlerin blogları ve siteleri değil mi?

Yani dostlar demek istediğim adam sitesini açıyor 2-3 uğraşıyor sonra baktı bu iş tutmadı pes ediyor. Sonra hoop o site çöplükte yerini aldı ama adam 2-3 ay uğraşınca sizin önünüzde kaldı. Siz 1 yıl uğraşsanız onun önüne geçeceksiniz. Ama uğraşmak yok pes etmek var. Bence en büyük hatamız burda.

İkinci tutmama nedeni ise maddi kaynaklar. Ki bu bizim elimizde olan bir şey değil zengin olanın sitesi tutuyor neden çünkü adamın yatırım yapacak parası var. Ama bu yatırım olmadan da olmuyor anlamına gelmiyor. Arkadaşlar ben bu siteyi açalı 2-3 hafta olucak ama zaten 1 haftası kapalı geçti. Allah’a şükür yazdıklarımı okuyup keyif alanlar var. Bana bu bile yeter derseniz buyrun projelerinizin başına geçin 🙂

Görüşmek Üzere…

Yorumlarınızı Bekliyorum

Kaynak: http://tekkelime.net/sitem-neden-tutmuyor-projelerim-neden-tutmuyor/