Herkese merhaba arkadaşlar,

Bu akşam sizlere aylardır üzerinde çalıştığımız ''Wordpress odaklı web hosting'' firmamızın kuruluş serüveninin başladığını belirtmek istiyorum.

Öncelikle kendimi sizlere tanıtayım Ben Baran Bedir, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi New Media öğrencisiyim benim gibi öğrenci arkadaşlarımızın ve henüz belli olmayan (Radore, Netinternet) bir lider hosting firmasının destekleriyle kurulacak olan hosting firmamız hakkında sizlere bu konu üzerinden güncel bilgi sunumunda bulunacağız.

Belirtmek isterim ki firmamız hala resmi olarak kurulmuş değildir, hala çalışmalarımızı, Türkiye'deki lider web hosting firmalarıyla fikir alışverişimizi, ortaklık konusunda görüşmelerimizi sürdürmekteyiz. Çalışmalarımız son evresine yaklaştığı ve yakında şirketleşeceğimiz için serüvenimizin başladığını belirten bu konuyu siz değerli Wmaracı üyeleriyle paylaşmak için açmış bulunmaktayız.

Firmamızdan bahsedecek olursak;

Yalnızca Wordpress tabanlı web sitelerinin barındırılacağı, normal hosting paketlerine göre standartların üzerinde hıza sahip olan, yedekleme, 7/24 profesyonel müşteri desteği ve özel kodlamalı altyapısıyla firmamızın başlangıçta Türkiye'de hizmet vermesi amaçlanıyor, firmamızın en önemli felsefesi ise ''üst düzey müşteri desteği'' olacaktır.


Ayrıca firmamızın kuruluş serüvenini çektiğimiz kısa videolarla Youtube kanalımız üzerinden ayrıntılarıyla sizlerle paylaşıyor olacağız, bu süreçte sorularınıza yanıt verecek ve önerilerinizi dikkatle dinleyeceğiz, örnek vermek gerekirse WPEngine.com kalitesinde Türkiye'de alanında tek (sadece wordpress hosting sunacak) bir firma olmak için girişimci ruhumuzla çabalamaktayız.

Henüz 18 yaşındayız yıllardır web hosting firması kurmanın ve Türkiye'de pazar lideri olmanın hayalini kuruyoruz sanırım hemen pazar lideri olamasak da kaliteli bir web hosting firması kurmak için çok az kaldı bu süreçte bizim yanımızda olur, görüş, öneri ve sorularınızla bizi onurlandırırsanız çok memnun oluruz.

Projemizle ilgili bütün gelişmeleri bu konu üzerinden paylaşıyor olacağız.


Güncelleme 1

YouNow üzerinden hosting firmamızın kuruluşuyla ilgili size bizzat bilgilendirmede bulunacağım ve sorusu olan arkadaşlardan soru alacağım, teşekkürler.

Canlı yayına bağlanmak için tıklayabilirsiniz.

Canlı yayınımız şuanda sona ermiştir, 63 ziyaretçi katılmış herkese çok teşekkür ederiz, detayları buradan YouNow yayınları üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz, destekte bulunduğunuz için teşekkürler.

Güncelleme 2

Bugün Netinternet'den yanıt geldi, bize özel bir indirim yapamayacaklarını ancak teknik destek bakımından destek sunabileceklerini belirttiler lakin sunulacak olan bu teknik destek de bize özel kişiselleştirilmiş bir destek olmayacak.

Bizi destekleyecek sağlam bir partner aramaya devam ediyoruz bu aşamada Radore ile yeniden irtibat kurmaya karar verdik, kısa süre içerisinde ekip arkadaşlarımız belli olacak ve toplu olarak Radore ile irtibata geçeceğiz.



Baran Bedir

Hosting Serüveni Ekibi (Firma ismi yakında paylaşılacaktır)