LikeSend adlı üyeden alıntı

Herhalde kıyamet kopacak, az önce Akpli bir vekil halkı Chp mitingine katılmaya çağırdı, kimse ayrım yapmasın herkes gitsin falan dedi :)



PKK'nın ateşkes yapacağı bile konuşuluyor, 3 aylık bir süre iç karşılıklıkların giderilmesi tekrar siyasetin önünün açılması için ateşkes girişimleri var diye duydum, böyle bir şey yaparlarsa niyetlerinin tüm zamanlarda ya da artık ülkeyi bölmek değil bir arada yaşam isteği olduğunu da ispatlamış olurlar, halkın bakışı da davranışı da değişir.



Birlik olursak tekrarını yaşamayız, birlik olamazsak bu mevzular aralıklarla yaşanmaya devam eder kimse de huzur bulamaz.





Crewx adlı üyeden alıntı

Sungmert Amin. Keşke olsaydında gelseydin valla tüm her görüşten arkadaşlarımı topladım bir olacağız düşmanı sevindirmeyeceğiz, destek olacağız.



Darbe akşamı açılan konuda ıkınızınde tutumunu bılıyorum amacınız nedır açıklayın.

AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

AKP her zaman yapıcı bir parti tutumu izliyor, darısı diğer partilere. OHAL'de fetö ve pkk'ya güle güle deme vakti yakındır diye düşünüyorum :)


İnşaallah ancak abd ab bastırıyor ulkede bellı edılmesede aşırı bır baskı var özllıkle çözum surecını gerı getırmeye yonelık bır baskı ve usttekı kışıde yurt içı çalışanlarından sanırım

Ek Olarak: pardon FilmleriTV senı de unuttum kusura kalma o kadar çabalıyorsunuz