-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Sadece kapı noyu komşunuzdan herhangi birininkini yazın.Zaten postacı size hiç haber bile vermeden posta kutusuna bırakıp gidecek sizde ara ara takip eder bakarsınız.Komşunuz kendi posta kutusuna baksa bile üzerindeki ismin siz olduğunu görünce yanlışlık oldu heralde diyip size vericek.(Bazı meraklı komşular zarfın üzerinde google yazdığını görünce arasını yırtıp açıp bakıyor ve geri posta kutusuna koyuyor bizzat başıma geldi:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Tasarım-Yazılım / Grafik T
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evi bilmiyorum fakat işyeri oluyor. Pek bi fark yok diye düşünüyorum.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ayni adreste 5 adet adsensem var bunlarin 3 tanesinden her ay para aliyorum hicbir sorun olmadi Yalniz kullanmis oldugum internet ip leri ayni degil hepside farkli iki tanesinin isim ve soyadi ayni diyerleri farkli isim ve soyad simdiye kadar hicbir sorun olmadi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
sa.
oncelikle adres aynı fakat farklı sım soyısım adsense olabılır dıye dusunuyorum yıllrdır ugrastgım ıcın..
aynı ısım ve telefon farklı adreste olur sehır aynı olsada sorun olmaz kullanıyorum.
öenmlı olan kullandıgın cep no ve banka hesab ıbanı farklı olması.
akrabalarınn adına adsense alıcaksan kendı adresını ver sıkıntı olmaz.yada a akrabanı endı adresını ver.b akrabana anınkıne ole degstr dur.sıstemı.bırıne ıs adresı ver bırıne baska.
kendı adına olan adsensen banlandıysa o adrese aynı ısıme basvurma farklı ısım soyısım cep tel ve banka adıyla basvur.banlanmıs ısımle farklı adres cep no banka gır.