lostyazilim
tr.link

aynı ev adresine 2 adsense hesabı olur mu?

17 Mesajlar 5.658 Okunma
lstbozum
tr.link

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Sadece kapı noyu komşunuzdan herhangi birininkini yazın.Zaten postacı size hiç haber bile vermeden posta kutusuna bırakıp gidecek sizde ara ara takip eder bakarsınız.Komşunuz kendi posta kutusuna baksa bile üzerindeki ismin siz olduğunu görünce yanlışlık oldu heralde diyip size vericek.(Bazı meraklı komşular zarfın üzerinde google yazdığını görünce arasını yırtıp açıp bakıyor ve geri posta kutusuna koyuyor bizzat başıma geldi:)
Rayjon32

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

onceguven onceguven www.ucretsizreklamver.ml Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Tasarım-Yazılım / Grafik T
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 3 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Evi bilmiyorum fakat işyeri oluyor. Pek bi fark yok diye düşünüyorum.

Rayjon32 Rayjon32 Gönlümüzce Hayırlısı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

spencer866 adlı üyeden alıntı

Uzun süredir adsense kullanıyorum. Yaklaşık 1,5 sene önce 2 kardeşim adına, annem ve babam adınada adsense hesabı açtım. Yani şuan toplam aynı adres üzerine 5 adsense hesabı var. Hepsinide aktif olarak kullanıyorum. Kullandığım adsense hesaplarında hiç bir sorun yok.
Tabi şöyle bi ayrıntı vereyim. Her hesabın banka hesap bilgilerinde o kişinin banka hesabı tanımlı.
Sorularınız olursa PM'den değilde burdan yazarsanız herkes bilgilenmiş olur.

2 farklı adsense hesabım var biri youtube biri web
adsense de pin onaylı ödeme almış adres aynı isim aynı

web adwsense de yeni açtım daha pin onayı da yok. İsim aynı yapmasam adresi farklı şekilde yazarak aynı yapsam, ödemeyi nasıl alırım ? yine youtube adsense indeki isim ile mi alırım ? yoksa farklı yaptığım isimle mi almam gerek ?

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Ayni adreste 5 adet adsensem var bunlarin 3 tanesinden her ay para aliyorum hicbir sorun olmadi Yalniz kullanmis oldugum internet ip leri ayni degil hepside farkli iki tanesinin isim ve soyadi ayni diyerleri farkli isim ve soyad simdiye kadar hicbir sorun olmadi.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
wmaraci
wmaraci

Winter Winter WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
spencer866
Banka hesabı zaten farklı olacak.Peki merak ettiğim,bu 5 adsense hesabına başvururken adres kısmına (apartmanda yaşıyorsanız) daireleri farklı mı yazdınız diğer arkadaşların önerdiği gibi yoksa aynı mı? Bir de bu hesaplara girerken aynı ipden mi giriyorsunuz? Merak ettiğim şey ip kaynaklı sorun olur mu yani? Çok teşekkür ederim ayrıca cevabınız için.

coldcraftings
Yani ipden yana sıkıntı olmaz.Peki farklı daire numarası vermek ileride sorunlara yol açabilir mi adsense ile alakalı? Veya ne gibi sorunlara yol açabilir? Birçok kişi böyle yaptığına göre sanıyorum sorun olmaz ama emin olmak için soruyorum.Çok teşekkürler şimdiden.

fthkekik fthkekik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 86 / 85
  • Ticaret 15, (%100)
sa.
oncelikle adres aynı fakat farklı sım soyısım adsense olabılır dıye dusunuyorum yıllrdır ugrastgım ıcın..
aynı ısım ve telefon farklı adreste olur sehır aynı olsada sorun olmaz kullanıyorum.
öenmlı olan kullandıgın cep no ve banka hesab ıbanı farklı olması.
akrabalarınn adına adsense alıcaksan kendı adresını ver sıkıntı olmaz.yada a akrabanı endı adresını ver.b akrabana anınkıne ole degstr dur.sıstemı.bırıne ıs adresı ver bırıne baska.
kendı adına olan adsensen banlandıysa o adrese aynı ısıme basvurma farklı ısım soyısım cep tel ve banka adıyla basvur.banlanmıs ısımle farklı adres cep no banka gır.

spencer866 spencer866 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

Winter adlı üyeden alıntı

spencer866
Banka hesabı zaten farklı olacak.Peki merak ettiğim,bu 5 adsense hesabına başvururken adres kısmına (apartmanda yaşıyorsanız) daireleri farklı mı yazdınız diğer arkadaşların önerdiği gibi yoksa aynı mı? Bir de bu hesaplara girerken aynı ipden mi giriyorsunuz? Merak ettiğim şey ip kaynaklı sorun olur mu yani? Çok teşekkür ederim ayrıca cevabınız için.

Adresi kapı numarasına kadar aynı yazdım. Çünkü 5 farklı kişinin üzerine aldım hesapları. Mantıklı düşünürsek Hesaplardaki İsimler farklı telefon numaraları farklı banka hesapları farklı. Yani adsensenin sorun yaşatacağı hiç bir şey yok.

IP kısmına gelirsek ne olur ne olmaz diye. Kullandığım programlar gereği tarayıcı kapatır kapatmaz tüm çerezler 2 program tarafından otomatik siliniyor. Fakat hesaplara ard arda girmiyorum. En az yarım saat olmak üzere farklı aralıklarla hesaplara giriyorum. Uzun süredir böyle kullanıyorum bi sorun olmadı.

Ek Olarak:

Rayjon32 adlı üyeden alıntı

2 farklı adsense hesabım var biri youtube biri web
adsense de pin onaylı ödeme almış adres aynı isim aynı

web adwsense de yeni açtım daha pin onayı da yok. İsim aynı yapmasam adresi farklı şekilde yazarak aynı yapsam, ödemeyi nasıl alırım ? yine youtube adsense indeki isim ile mi alırım ? yoksa farklı yaptığım isimle mi almam gerek ?

Kusura bakma soruyu 20 kere okudum ama birşey anlamadım. Daha açıklayıcı şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al