Winter adlı üyeden alıntı

spencer866
Banka hesabı zaten farklı olacak.Peki merak ettiğim,bu 5 adsense hesabına başvururken adres kısmına (apartmanda yaşıyorsanız) daireleri farklı mı yazdınız diğer arkadaşların önerdiği gibi yoksa aynı mı? Bir de bu hesaplara girerken aynı ipden mi giriyorsunuz? Merak ettiğim şey ip kaynaklı sorun olur mu yani? Çok teşekkür ederim ayrıca cevabınız için.

Adresi kapı numarasına kadar aynı yazdım. Çünkü 5 farklı kişinin üzerine aldım hesapları. Mantıklı düşünürsek Hesaplardaki İsimler farklı telefon numaraları farklı banka hesapları farklı. Yani adsensenin sorun yaşatacağı hiç bir şey yok.

IP kısmına gelirsek ne olur ne olmaz diye. Kullandığım programlar gereği tarayıcı kapatır kapatmaz tüm çerezler 2 program tarafından otomatik siliniyor. Fakat hesaplara ard arda girmiyorum. En az yarım saat olmak üzere farklı aralıklarla hesaplara giriyorum. Uzun süredir böyle kullanıyorum bi sorun olmadı.

Ek Olarak:

Rayjon32 adlı üyeden alıntı

2 farklı adsense hesabım var biri youtube biri web
adsense de pin onaylı ödeme almış adres aynı isim aynı

web adwsense de yeni açtım daha pin onayı da yok. İsim aynı yapmasam adresi farklı şekilde yazarak aynı yapsam, ödemeyi nasıl alırım ? yine youtube adsense indeki isim ile mi alırım ? yoksa farklı yaptığım isimle mi almam gerek ?

Kusura bakma soruyu 20 kere okudum ama birşey anlamadım. Daha açıklayıcı şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.