• Uzun süredir yazarlık yapıyorum ve şimdiye kadar yazmadığım alan oldukça azdır. Yalnızca makale yazımı için değil, her zaman araştırmayı, yeni şeyler öğrenmeyi severim. O nedenle, çok teknik ve ortaya yeterince kaliteli bir iş çıkaracağıma inanmadığım bir konu olmadıkça her konuda yazabilirim.
• Hazırladığım yazılar, kullanıcı odaklı olup, okuyucuyu memnun ederek sitede kaldıkları süreyi arttırmayı hedefliyorum.Kendi sitemde yayınlamayacağım bir yazıyı kimsenin sitesi için de hazırlamam. Önce benim içime sinmeli.
• Bir ek iş değil, günümün ciddi bir bölümünü harcadığım bir iş olarak gördüğüm için içiniz rahat olabilir. Bu zamana kadar söylediğim zamanda teslim etmediğim hiçbir iş yoktur.
• Fiyatlandırma, 100 kelimesi 1.5 TL üzerinden yapılıyor.(Fiyatlar konuya göre değişiklik gösterebilir.) Ödemeler için; Garanti bankası seçeneği mevcuttur. Ödeme konusunda aramızda anlaşırız önemli olan ilk önce sizin memnuyetinizdir.
Yazılarım tamamen SEO uyumlu olup teslim edebileceğim en hızlı sürede teslim ederim.