-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
bir domain takip ediyorum bayadır ve domain whois bilgilerine baktığımda
Kayıt tarihi 16.5.2006
Güncelleme 26.6.2016
Bitiş Tarihi 16.5.2016
Kalan Gün -69
Domain Yaşı 10
böyle sonuç elde ediyorum domain ne zaman düşer veya düştümü nasil oluyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.takipcisepetim.net // graphic designer
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
dönüş yapar heralde hocam bekliyelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Merhaba dostum. Domain yenileme süresi bitince domain boşa düşmüyor. Domain grace period dediğimiz süreye giriyor. Yani domain kayıt ettiğin firma unutulmaya karşı belli bir süre domaini yenilemesi için domain sahibine şans tanıyor. Bu süre godaddy için 42 gündür. 42 gün geçtikten sonra herşeyi silip başkasının alması için izin verir. Hosting firmasının politikasına göre bu süre değişir. Takipte olduğun domain adresinin hangi firma tarafından kayıt edildiğini görebiliyorsan, o hosting firmasının domain grace period kurallarını bir oku.
Bu arada 10 yıllık domain demişsin. Sakın kimseye yardım edecek bile olsa domain ismini verme.
Umarım alırsın ismi. Kolay gelsin.
Php Developer & Network Admin.
AmeBack
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben -90 gün gibi bir süre sonunda silindiğini biliyorum.Eski sahibine 3 aylık bir süre tanınıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
nicproxy.com'da kayıtlı olduğu gözüküyor ve içerik ingilizce girilmiş
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Domain yaşı 10yıllık ise ve Sahibine birşey olmadıysa Bu domainin boşa düşecegini sanmıyorum sahibi bu domainden vazgeçtiyse bile Bu domain hemen düşecegi an Domain firmaları tarafından hemen satın alınıyor bilginiz olsun örnek vericek olursak benim bir okey kelimesi içeren domainm mevcuttu bu domain süresi geçti arkadaşında yazdığı gibi 40 45 günlük bir bekleme süresi var bu süre içerisinde sizden başkası domaini alamıyor ancak sizde var olan değerin üstünde bir fiyata satın alabiliyorsunuz normal bid domain in reg fiyatından 2 3 katı fazla olabiliyor benim için degersiz olan bir domain yaş itibari ile ortalama 5 yıl felan diye hatırlıyorum Yabancı bir domain satışı yapan firma tarafndan satın alınmış ve Firmanın şu an Satış fiyatı 788 USD dur. Domaini Backorder yapmanızı tavsiye ederim sizin için değeri olan bu domaini bende şu an bir domain bekliyorum kasım ayında düşecek altarnetifi var ancak bekledigimi alabilirtsem güzel olacak uzun yazdım inş açıklayıcı olmuştur ve faydalı olur.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.