Domain yaşı 10yıllık ise ve Sahibine birşey olmadıysa Bu domainin boşa düşecegini sanmıyorum sahibi bu domainden vazgeçtiyse bile Bu domain hemen düşecegi an Domain firmaları tarafından hemen satın alınıyor bilginiz olsun örnek vericek olursak benim bir okey kelimesi içeren domainm mevcuttu bu domain süresi geçti arkadaşında yazdığı gibi 40 45 günlük bir bekleme süresi var bu süre içerisinde sizden başkası domaini alamıyor ancak sizde var olan değerin üstünde bir fiyata satın alabiliyorsunuz normal bid domain in reg fiyatından 2 3 katı fazla olabiliyor benim için degersiz olan bir domain yaş itibari ile ortalama 5 yıl felan diye hatırlıyorum Yabancı bir domain satışı yapan firma tarafndan satın alınmış ve Firmanın şu an Satış fiyatı 788 USD dur. Domaini Backorder yapmanızı tavsiye ederim sizin için değeri olan bu domaini bende şu an bir domain bekliyorum kasım ayında düşecek altarnetifi var ancak bekledigimi alabilirtsem güzel olacak uzun yazdım inş açıklayıcı olmuştur ve faydalı olur.