LikeSend adlı üyeden alıntı

Listeye hatalı olarak giren kurum sayısı 15 den az denebilir, bunun içinde Hüdapar'a ait kurumlar, yine Kürtçe eğitim veren bir özel eğitim kurumu, isim benzerliğinden listeye dahil olmuş bir kurum, gibi gibi bir kaç ufak şey var.

Ayrıca devlet içinde yapılanma Fetö ile de sınırlı değil, daha bir çok cemaat tarikat devlet içinde kadrolaşıyor, MTTB mesela aşırı güce sahip bir damar, fetöcü olmayan nurcular hala güçlü bir damar, İsmailağa, Menzil hala çok çok güçlü damarlar. Bu yapılar kendi aralarında kardeşlik hukuku yürüterek devletin kanununu nizamını hiçe sayıyor. 5 ya da 10 yıl sonra Fetö'nün yaptığını bu diğer cemaat/tarikat/yapıların yapmayacağını kimse garanti edemez. İlla teröre girişmelerine de gerek yok, nizamı uygulamak yerine bağlı olduğu gruba mensuplara ayrıcalık tanıması bile ülkenin perişanlığı için yetiyor, bunların tamamı yok edilmeli devletten el çektirilmeli, basit bir insana insanüstü imiş gibi davranacak kadar ahmak olandan bu ülkeye ne hayır gelir ?

Haklısınız hocam. Bu üniversiteler arasında da hatalı olarak girenler var mı, varsa hangisi tam olarak bilgi edinemedim ama Mevlana Üniversitesinin hatanesi boşaltılmaya başlanmış diye bir yazı da gördüm.

Benim tercihlerim arasında da vardı bu üniversiteler arasında 2 tane bakalım ne olacak.