lostyazilim
tr.link

Web site yapım maliyeti hesaplama

17 Mesajlar 2.505 Okunma
lstbozum
tr.link

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

minkaju19 adlı üyeden alıntı

KryssLuck var hocam . Sanalda yapılan işler gidere göre yapılsa herkes aç kalırdı. Sana 10 TL hosting satan adamında giderini sorguluyor musun sen?

10 tl vermek zoruma gitmez ama 10 tl ye yapabileceğim şeye 1000 lira vermek gider. Sizin işinize bir şey dediğim yok 1000 tl yi sonuna kadar hakediyorsunuzdur bilemem ama arkadaş 3 yıldır bu forumdaymış, illa ki bir şeyler biliyordur. Wordpress kurup tema yüklemek çok zor değil, arkadaş "WEBMASTER GENEL" kategorisine konu açmış ben de bilmiyorsa bilgilensin diye bir yorum yazmışım. E ticaret kategorisinde istediğiniz kadar piyasa tartışması yapın kimsenin ekmeğinde gözümüz yok.

Cidden moral bozuyorsunuz yani anlamıyorum bu arkadaşın ücretsiz tema yükleyip kullanmaya hakkı yok mu veya bu konu hakkında bilgilendirilmeye?

wmaraci
reklam

Cemorg Cemorg Php Developer Bronz Üye
  • Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 54 / 124
  • Ticaret 2, (%100)
KryssLuck valla hocam dediklerinizin affınıza sığınıyorum tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum. Wordpress öğrenmek için ayrılan zaman veya o süreçte öğrenirken ayrılan zamanı hesaba katın. İş yeri veya kişi web sitesini 1 kere belki hayatında 2 kere yaptırıcak. Sırf bunun için oturup o kadar zaman harcaması sizce akıl karı mı? Onlar kazanıyorsa web masterda kazanmak zorunda. Bunun karşısında olan herkes binlerce web masterın grafik tasarımcısının veya ağ programcısının hakkına geçmiş demektir. Daha öğrencisiniz iş hayatına geçtiğinizde gerçek anlamda ödemek zorunda olduğunu faturalarınız olduğunda ne demek istediğimi anlarsınız. saygılarımla.

burakeo burakeo Hareket Sonucun Yarısıdır Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek web
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 218 / 114
  • Ticaret 19, (%95)
Web işlerini basite indirildiğine şahit oluyorum sürekli, dünya dijitale yönelirken bizim web master forumlarımız'da kendi işleri kötüleniyor maaliyeti gideri yokmuş falan ayıp şeyler sevmiyorsanız başka iş yapın kardeşim.

1 Ayda İnternetten 4 Bin Lira Kazanmak : https://www.youtube.com/watch?v=V5ktweu_39o

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

minkaju19 adlı üyeden alıntı

KryssLuck valla hocam dediklerinizin affınıza sığınıyorum tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum. Wordpress öğrenmek için ayrılan zaman veya o süreçte öğrenirken ayrılan zamanı hesaba katın. İş yeri veya kişi web sitesini 1 kere belki hayatında 2 kere yaptırıcak. Sırf bunun için oturup o kadar zaman harcaması sizce akıl karı mı? Onlar kazanıyorsa web masterda kazanmak zorunda. Bunun karşısında olan herkes binlerce web masterın grafik tasarımcısının veya ağ programcısının hakkına geçmiş demektir. Daha öğrencisiniz iş hayatına geçtiğinizde gerçek anlamda ödemek zorunda olduğunu faturalarınız olduğunda ne demek istediğimi anlarsınız. saygılarımla.

Hocam arkadaş sadece fikir almak için bir konu açmış, farkettiysen iş ilanı değil bu yani peynir satıp satmadığı da belli değil. Benim öğrenci olmam veya başka bir iş yapmam bakış açımı değiştirmeyecek. Ben sizin işinize mani olmak için değil arkadaşa faydalı olmak için yorum yazdım. Siz istediğinizi düşünün, istediğinizi söyleyin :)

burakeo adlı üyeden alıntı

Web işlerini basite indirildiğine şahit oluyorum sürekli, dünya dijitale yönelirken bizim web master forumlarımız'da kendi işleri kötüleniyor maaliyeti gideri yokmuş falan ayıp şeyler sevmiyorsanız başka iş yapın kardeşim.

Yalan mı söylüyorum hocam onu mu demek istiyorsunuz?

wmaraci
wmaraci

burakeo burakeo Hareket Sonucun Yarısıdır Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek web
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 218 / 114
  • Ticaret 19, (%95)
Kardeşim kod yazmak kolay birşey mi o yaratıcılık o iş aşkı sevmiyorsan web'i kpss çalış 50 bin kamucu açığa alındı.

1 Ayda İnternetten 4 Bin Lira Kazanmak : https://www.youtube.com/watch?v=V5ktweu_39o

ekaratas ekaratas Nebileyim.NET Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 22 / 15
  • Ticaret 4, (%100)
Yabancı bir firma yada hintli bir freelancerdan bu tarz bir iş için fiyat aldığınız zaman size vereceği fiyat;

10 saatte yapabilirim saat ücretim örnek 50$

hostingi şu tutar domaini şu kadar benim ofisim var kirası bu kadar ben freelancerim ben öğrenciyim gibi saçma sapan polemiklere girmezsiniz. Adamın saat ücreti bellidir ve fiyatlandırmayı bu saate göre yapar. Olması gerekende bence budur.

Bizde aynı işi 10 liraya çıkaranla 1000 liraya yapanda var. Uçuruma bakarmısınız? Ondan sonra müşterimize 1000 lira dediğimizde ne yaptın kardeşim bizim yiğen 100 liraya yapıyor demesi işte hep bunlardan.

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

burakeo adlı üyeden alıntı

Kardeşim kod yazmak kolay birşey mi o yaratıcılık o iş aşkı sevmiyorsan web'i kpss çalış 50 bin kamucu açığa alındı.

Kardeşim benim kod yazdığım filan yok, kod yazanı da küçümsemiyorum. Ücretsiz tema deyince aklına yaratıcılık, iş aşkı filan geliyorsa bir doktora git bence.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al