Arkadaşlar benim anlamadığım Google nin derdi Türkiye ile mi Türk insanı ile mi, bir de garibanla mı. Bu arada yazan kardeşlerim 3-5 kuruş kazanmaya çalışan ya öğrenci ya da evine 3 kuruş ekmek parası kazanmaya çalışan insanlar.

Bana uyarı geldi, değerli Google den , diyor ki içeriğin ile reklam karışıyor ayır , ben de anlama ya bir webmaster arkadaşım ayırdı sözde reklamla içeriği. Şimdi 1 -2 doları geçmiyor verdiği Google'nin.

Fakat ne hikmetse aynı Google bir başka bayağı ünlü siteye , hemde ilk yüzde olan bir siteye hiç sesini çıkarmıyor. Yazı ile iç içe reklamlar . Oda biliyor garibanı kime , dokunacağını sen de sağol Google.

Hani bir de diyorlar arkadaşlar, yabancılardan Google den aylık 1 milyon dolar blogundan kazananlar varmış. Peki onlara neden bir şey demiyor bu Google, reklam yayınlayıp para almasını biliyor. Bende çok para verdim ADWORS şimdi de verdiklerimizi bile geri vermekte cimri davranıyor, neyse kızdırmıyalım yine de Google Amcayı Mazallah hiç vermez....

Peki dostlar yazılanları takip ediyorum da alternatifiniz nedir olanlar yazabilir mi, paylaşabilir mi bir zahmet. Yandex i yazmayın daha orda bir şey yok şimdilik... Saygılar.. Bol kazançlar...