SMHMedya
◕‿◕ Tasarım Uzmanı ◕‿◕
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım Ajansı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
merhabalar uzmantect firmasında bir adet domain mevcut baktıgımda siteyi kapatmışlar domain de haliyle kapanmış kendilerine ulaşamıyorum. bu durumda nasıl bir hukuki yol izlerim acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Web sitesi bakımda olduğu için geçici süreliğine kapalıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Eko61
wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
wordpress ve wocomorce
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba sayın atom domainiz hakkında herhangi bir kapanma söz konusu değildir.
Bir yere kaçtığımız yok kimseyi dolandırdığımız yok.
Biz ulaşamama durumunuz yok facebook sayfası aktif telefonlarımız aktif.
Neyin hukiki yolundan bahsediyorsunuz. Bünyenize yeni sunucu ekliyoruz bu nedenle data center le bağlantı kesintisi yaşıyoruz sitemizin kapanma durumu yok sadece yenileniyoruz.
Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress ve wocomorce ile herşey yapmaktayım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
merhaba konuya atildigim icin once konuyu acan arkadastan ozur diliyorum. yalniz eko61 arkadasimizin mesajina sitem etmedim degil... hocam adamin sacma sapan yorum yaptigi yok adam gayet hakli bir sekilde sorununu dile getirmis. siz hangi hakla kendinizi uste tasidiniz onu anlamis degilim. yenileniyor olabilirsiniz bunu musterilerinizi magdur etmeyecek sekilde yapacaksiniz veya izin alarak yapacaksiniz. varsayalim ki bir e-ticaret sitesinin domaini barindiriliyor ve adamin satislari gayet iyi siz bu adama donus yapmadan izin almadan sitesini 1 gun bile kapali birakma hakkiniz olamaz.. musterinizi arayip musade isterseniz onun zaten bir itirazini edecegini dusunmuyorum. lutfen siz yorumlariniza dikkat edin, herkes cok hakli bir sekilde dile getirmisler. konuya dahil oldugum icin tekrardan ozur diliyorum. sorunun en kisa surede cozulecegini umaraktan herkese guzel gunler dilerim.
3 kişi bu mesajı beğendi.