OzFirat adlı üyeden alıntı

yorumları okudumda öyle basit bir iş degil öncelikle paykasa satmak bir kere türkiyede yasak bunu bil! kıbrısda şiret acanlar bu yğzden kktc üzerinden yapıyor. İki bütcen ne kadar 2 3 binle bu işi yapamazsın onuda şirket kurmadan yaptıgını düşünürsek şirket masrafları sadece 1000 tl adam gelcek senden 250 eu isticek 250 eu nun sana karı 40 50 tl arasında olur satısına göre.. 20 30 da olabilir. 250 eu ne kadar dersen 3,4 le çarp 250 yi bulursun yani elinde bir 10 15 binlik stok olması lazım oda kar edebilmek için zaten birinden al sat yaparsan kar edemezsin ç
nkü genelde kodlar pahalı.. bunun için panel alman lazım kıbrısdaki birfirmadan onlarda aylık 50 bin tllik işlem hacmi istiyorlar.. yani öyle site kurayım satayım olmuyor.. bir diger önemli husuda güven adam sana neden güvensn bu işte lider firmalar varken onalra güven sunman lazım.. sonuc oalrak d ödeme falan filan yok..


Hocam aydınlattığınız için teşekkürler ama insanın içi kararıyor şunu okuyunca. Her gün forumda birisi illa "o işler öyle olmaz sen bilmezsin" tarzında bir yorum atıyor. Tamam eyvallah zaten bilmediğim için soruyorum ama bütçesi olup bu işi araştıran kişiler de görüp nasiplenecek, belki bu işe girecekler. Ayrıca panel filan görmedim ben "sanırım" paykasa.com a girip bayilik başvurusu yapıyorsun, satış hacmine göre kar oranı belirliyor, kod ihtiyacın olduğu zaman direkt oradan alıp satıyorsun stok durumu var mı bilmiyorum.