Yıllardır var olan ve belirttiğiniz fiyatlara site satışı adı altında saadet zinciri sistemi kuran bir sözde şirket. Çevremde bir elin beş parmağını geçecek kadar çok kişi bu amansız para kazanma, BMW alma, ev alma gibi hayallere kapılıp bu sisteme bulaşmıştır. Öyle ki bu bulaşan grubun sözde lideri bana brifing vermek istemiş ve slayt izlenmiştir.

Ali Ayşe ve fatmaya site satıyor, bu Ayşe ve Fatma, Hasan, Hüseyin, Yılmaz ve tolgaya site satıyor.,satıyor da satıyor. Satsın ki para kazansın.

Gelin dedim bırakın bu işler kişi başı açayım size 25 liradan web sitesi :) . Kolay mı böyle para kazanmak. Kandırılırmışsınız bu iş yaş belli diyerek. E tabi inanmadılar. Fazla sürmedi 1 sene sonra kadar anladılar gerçekleri :). Yani. Nereden baksanız o zaman ödedikleri miktar 2 bin Türk lirası / kişi başı idi. Şahit olduğum 10 kişi var en az 2x10 = 20 bin Türk Lirası. Az para değil arkadaş.

Acımıyorum ki! İnsan aklını kullanmalı. Salaklar olmasa akıllı insanlar nasıl para kazanacak değil mi? Sonuçta düşünce yeteneği her insana verilmiş.