Yaş konusunda katılıyorum sana ve yazılımcı oldugunuda sanmıyorum genç arkadaş eleştiriyi sevmiyor tasarım ofsayt üslup ofsayt kurumsallık çok önemlidir bu zamanda telefona gerek yok kurumsallığa gerek yok adrese gerek yok bana güvenin yeterli yok öyle bi dünya arkadaş iş yapıyorsan bunlar olmak zorunda bunlar olmadığı için eleştiriliyorsun dikkat edersen umarım bunları dikkate alırsın ve tekrardan bir yapılanmaya gidersin ve karşımıza güzel bir şekilde çıkarsın diye umuyorum.

ironsoft adlı üyeden alıntı

İsterseniz beni de diğer arkadaş gibi küçük düşürüp kötüleyin. Hakaretler edin fakat bende arkadaşa katılıyorum. 2016 yılındayız hocam biraz daha özenebilirdiniz tasarıma. Logo tasarımınız da aynı şekilde çok kötü. Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz. Kolay Gelsin.

Edit: Yazılımcıyız demişsiniz ve responsive tasarımlara sıcak bakmıyoruz demişsiniz. Bence şu zamanda ilk dikkat etmeniz gereken şey responsive tasarım.

Edit: İnceledikçe batıyorsunuz. Üyelere üslubunuz beni çok şaşırttı. Sitenizdeki bir yorumunuz: "Sayın 12 id numaralı üyemiz, sistemimizde çift üyelik açıp zarar verici spam içerikler ekliyosunuz ve kaydolurkende spam bilgiler giripte gerizekalılık yaptığınız hareketleriniz yüzünden sitemizden banlanacaksınız."

syelkenci hocamın diğer bir izlenimide doğru sanırım yaşınızın maks. 17-18 olduğunu düşünüyorum. Devrik cümleleriniz ve kelime seçiminiz yaşınızı ele veriyor.