-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence ips community suite 4 bir bak kardeş
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Garson
-
-
Ad Soyad
İ** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
kardeşim öncelikle çevren ve sözün geçtigi arkadaşların yoksa açma forumu, forumlar öyle basit şekilde acılıyor fakat ilgi almak zor warez forumlar açmayın sakın tüm şikayetler sizin adınıza gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Benim tavsiyem tek bi konu ile alakalı forum açılması ben tek başıma tek bi konu üzerine forum açtım abartmıyorum 3 gün içinde organik yeni üyeler ve açtığım konulara yorumlar gelmeye başladı çok iyi ilerlettim sonra devrettim devrettiğim kişi hiç ilgilenmedi hatta panele bile girmemiş geçenlerde baktım site kapanmış domain boşa düşmüş hemen aldım aynı sistemi tekrar kurdum aynı olay yine oldu dha 4 5 gün oldu şuan günlük hit 50 civarında hepside arama yaparak geliyor sanırım seçtiğim kategoride bir kaç rakipten başka kimse yok :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Forum yazılımları yerine forum görünümünde WP temalar tercih edebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
MyBB kur kardeşim 3 yıldır kullanıyorum eski hostumda çok hata alıyordum bir kaç sene önce ama güzel bir host aldığında sorun olmuyor tema edit vs zaten çok güzel. plugin vs tema sıkıntısı da yok vb veya xenforo warez kullanma çünkü içinde linkler gömülü ve asla bir sorunun olduğunda null oldyğy için kimse sana destek de vermez
DarkWorks
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkesin Yorumu İçin Teşekkürler Arkadaşlar Ancak Web Programlama Konusunda Yeni Olduğum İçin Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum Bana Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Veya Ders Videoları Varsa Atarmısnız
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
XenForo kurmanızı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker , Logo
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Mybb , hem kullanımı basittir hemde gelişmiştir
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Konuya şu fikrimi de ekleyeyim. Ücretsiz düşünüyorsanız mybb yerine phpbb tavsiye ediyorum. Phpbb geliştirilirken 2010 yılında sanırım bir güvenlik şirketi ile anlaşılıp sistem profesyonel kişiler tarafından yeniden geliştirilmiştir ve o gün bugündür hiçbir açık bildirilmemiştir.
Gel gelelim mybbye. Mybb ise kullanıcıların katkılarıyla geliştirilmiştir bu güne kadar çok iyi gelişmiştir ancak gelin bakın ki her güncelleme de 10'a yakın orta segment xss bazen 0 bazen 1-2 kadar yüksek tehlike xss açıkları kapatılmaktadır. Hala daha stabilleşememiştir sürekli açık bulunmaktadır.
Velhasıl kelam ben işime önem veren birisi olarak görünümden ve eklentiden taviz verebilirim ancak asla güvenlikten taviz veremem.
Son bir şey daha ekleyeyim phpbb de her ne kadar sef url yok gibi görünse de yapısı gereği midir yoksa farklı etkenler mi vardır bilemiyorum tam incelemedim mybbye göre çok daha iyi index alıyor. Phpbb kullandığım forumumda sef url yoktu ancak googleda her girdiğim özgün yazım (teknoloji üzerine yazılar rekabeti biliyorsunuz) 2. sayfaya düşüyordu. 3 5 günlük forum varın siz hesaplayın artık :)