lostyazilim
tr.link

.com .net domain 1.59 dolar !

35 Mesajlar 5.119 Okunma
acebozum
tr.link

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
haklısın Almıyoruz Sen nasılki insanlara FAYDALI OLMAK İÇİN KONU AÇIYORSAN bizde Dikkatli olmaları için yaşamış olduğunuz konularda yaşadıklarımızı anlatıyoruz. İşte buda Bukadar basit :)
gokturkk

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
reklam

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

SizinWeb adlı üyeden alıntı

haklısın Almıyoruz Sen nasılki insanlara FAYDALI OLMAK İÇİN KONU AÇIYORSAN bizde Dikkatli olmaları için yaşamış olduğunuz konularda yaşadıklarımızı anlatıyoruz. İşte buda Bukadar basit :)

Ben kendim aldım, kullanıyorum, olabilecek ihtimalleri de yazdım. Gerisi alan kişiye kalmış, Domain.com köklü bir firma napalım ona da mı güvenmeyelim hocam, geçen sene godaddy den herkes 100 lerce domain alıyordu şimdi ne değişti anlamıyorum

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Ben ve konuya diğer yazan arkadaşlarda yaşadıklarını yazdı Dikkat edilmesi gerken şeyler ise dogru bilgilerin düzgün şekilde girilmesi bu şekilde olursa sorun pek yaşanmaz genede yabancı firmalar bazen belli olmuyor Durduk yere Bir bahane ile Domaini askıya alabiliyorlar alanlara hayırlı olsun uzun seneli aynı fiyat güzel elbette
gokturkk

kişi bu mesajı beğendi.

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

SizinWeb adlı üyeden alıntı

Ben ve konuya diğer yazan arkadaşlarda yaşadıklarını yazdı Dikkat edilmesi gerken şeyler ise dogru bilgilerin düzgün şekilde girilmesi bu şekilde olursa sorun pek yaşanmaz genede yabancı firmalar bazen belli olmuyor Durduk yere Bir bahane ile Domaini askıya alabiliyorlar alanlara hayırlı olsun uzun seneli aynı fiyat güzel elbette

Kampanya bitti zaten, artık 10 dolar domainler. Tanıtım amaçlı yapılmış bir kampanya sanırım dolandırmak gibi bir amaçları olduğunu düşünmüyorum, kusura bakmayın sert çıktıysam ama nereye konu açsam 3-5 kişi gelip ego kasıyor burda "o öyle olmaz evlat ;) , yanlış biliyorsun çocuk ;)" tarzında insanın sinirini bozan şeyler yazıyorlar. Empati kurarsanız anlarsınız neden kızdığımı.
SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Sıkıntı yok wm kimsenin babasının yeri değil herkes birgün yok oluyor sonuçta ardından bıraktıkları kalıyor sadece Paylaşım güzel ancak Son birkaç ayda Domain konularında çok sorunlar yaşandı

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al