-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Uzman Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hepsinde android farklı peki neden güncelleme google androidin yeni sürümünü paylaştıktan 6 ay sonra geliyor diğer telefonlara samsung lg vb. Şimdi diceksin anca uyarlanıyor uyarlamak uzun sürmez hocam 6 ay lafın gelişi idi android de çökme kasma çok yaşarsın ama ios de yaşamazsın çok fazla ama ios de istediğin her şeyi yapamazsın androidde yaparsın. Lg samsung vb. Android farklı fakat arka planda çalışırken tükettiği ram miktarı fazla bu telefonların heleki samsung . benim burda demek istediğim iphone düşük donanım ile yüksek performans veriyor peki nasıl yazılım uyarlaması iphone bunu yapıyor diğer firmalar neden yapmıyor bende android kullanıyorum ios de kullandım. Benim için android daha iyi rahatım özgürüm ama gel görki kasmalar oluyor buda android telefonların kullandığı arayüzden kaynaklı htc bu işi çözdü sade kullanıyor samsung arayüz şişiyor ram tüketimi artıyor kasmalar yaşanıyor belli bir süre den sonra lg dede aynı durum olmaya başlıyor. Lg zaten pişmanlık bana göre 2000 tl aldın diyelim 6 ay sonra 1200 e buluyorsun . konu başka yerlere kayıyor o yüzden acelen yoksa bekle fiyatına bak incelemelerine bak ona göre karar ver