Neoyun adlı üyeden alıntı

Bir web sitesinde isim en önemli şeydir. Bunun ne gibi zararı olur diye sormanız çok yanlış :)


Tabiki en önemli şeydir fakat site 20 günlük ve günlük 200-250 hit var sitede. Yani trendyol domaini ile alışveriş kelimesinde 1. sırada çıkmak bunun ölüm ölüm bir olay olmadığını gösteriyor ki domain isminin yarısı konuya uyumlu pokemongo kelimesi mevcut. Ayrıca benim anahtar kelimem pokemon go ve türkiyedeki aramalarda yapılan pokemon go kelimesi benim işimi görmektedir diye düşünüyorum.

Ek Olarak:

Furkan adlı üyeden alıntı

Hocam Türk kullanıcılar Türkiye Diyerek arar tahmin edersiniz ki. Fakat İngiliz veya farklı dile sahip insanlara yapmışsınız gibi Turkish yapmışsınız. Sanırım yurt dışı için yapmadınız :) Yinede seosu iyi yapılırsa metadan ilerlenebilir fakat bu domain emeğinizi köreltir.


Benim düşüncem türkiyedeki oyuncunun pokemon go türkiye yazmayacağı yönündedir. Bunu da aşağıya eklediğim google kelime analiziyle destekliyorum. Hedef ülke Türkiye olarak seçilmiştir. Ama gönül isterdi ki pokemongoturkiye şeklinde almak orası ayrı konu :)



Ek Olarak:

oyunsah adlı üyeden alıntı

bence gayet güzel güzel ve iş görür. domaini de sıkıntı yapma. Anahtar kelime ile tam eşleşen kaç site var söyleyebilir misiniz? milliyet'in hürrüyet'in domaininde hiç haber kelimesi yok ama haber diye aratınca en üst sıralarda çıkıyor.



Evet hocam ben de bu mantıkla düşünüyorum. Domain ismi sadece işi çok çok kolaylaştırır ki ben de pokemon go kelimesine zaten sahibim domainimde.