Selam,

Bir nevi beni anlattın aynı durum çoğu kez bendede aynı tek sorun ben lise terk ve zorla okudum bile diyebilirim ilk atılımımda knight online ile başladım sonrası 7/24 pc bende

-tembelim,
-çabuk sıkılıyorum,
-çok uykuluyum,
-öğrenmeyi seviyorum ama öğrenmeye zaman ayırmıyorum,
-çekingenim,
-stres'i kaldıramıyorum,
-sorumluluk almaktan korkuyorum.

aslında bir yöndende çok hatalarım sonucu tebbellik sıkılmalar uykular vs. vs. oluyor baştan kafayı kullansak paraya para demezdik ve hayatımızı yaşıyor olurduk neden böyleyim diye kendine sorman lazım nedeni yıllardır kafayı kullanamamandır. Kafayı kullanmış olsaydın saten bunları bile yazmazdın ben bide çok takıntılı biriyim mesela bi konu açtım konu gözümde çok kötü durdu yöneticiler ile iletişime geçer konuyu kaldırtmaya çalışırım o konu durduğu sürece verimli olamam :) + sitelerim var bazıları direk tak tuk yap bırak kazan yapıyor bense çok güzel olsun isterim her ayrıntıya takılı kalırım ama cabuk sıkılıyom çok ara veriyom böyle geldik böyle gidiyoz.

Bence her 2sinide yapabilirsin benim halimdekiler ise herşeyimi oturtturup projem var onun için bir çok şeyler yapıp ( konuyu tam olarak açmak istemiyorum ama ) ondan sonra kendimede çeki düzen sağlık vs. vermeyi düşünüyorm

Biraz saçma oldu ama suan sıkıldım yazma isteğim bitti cümle çok var aklımda ama cümleleri beynimden yitiyorum

Ne olacak halimiz bizim beaaaaaaaaaaa :S :)

Ek Olarak: Kafayı kullanır güzel adımlar atarsan internetten şirket kuranlar var örnek: shiftdelete :) adamlar yıllardır gittiler ve ilk başta o projeyide başkasına sunmuş o adam oda tutmaz demis kendiside bi şekilde piyasaya sürmüş bende bunun derdindeyim :)