Selam,
Bir nevi beni anlattın aynı durum çoğu kez bendede aynı tek sorun ben lise terk ve zorla okudum bile diyebilirim ilk atılımımda knight online ile başladım sonrası 7/24 pc bende....
Bir nevi beni anlattın aynı durum çoğu kez bendede aynı tek sorun ben lise terk ve zorla okudum bile diyebilirim ilk atılımımda knight online ile başladım sonrası 7/24 pc bende....
Öncelikle yorum için teşekkür ederim, sayfa çok uzun olmasın diye yorumun başını aldım alıntı olarak sadece :), ama tümüne cevap veriyorum. Aynen halimiz kötü, benimde sitelerim olsun, kanallarım olsun var, 1-2 içerik giriyorum, bir daha anca ayda yılda bir, halbuki ilgilensem belki de oradan para kazanacağım ama olmuyor işte. Bir de konuya yazmadım ama benim istediğim iş oynak paralı veya stoplu bir iş olmayacak.
Mezun olunca rahatça iş bulabileceğim, normal ideal bir maaş ile yaşayıp gideceğim, memur olmayı da düşündüm de o biraz bekler daha. :)
İki işi birden yapmayı düşündüm, ama onu anca yine bilgisayar öğretmeni olursam yapabilirim :) diğer türlü zor, hobi falan sıkıntı .