-çabuk sıkılıyorum,
-öğrenmeyi seviyorum ama öğrenmeye zaman ayırmıyorum,
-stres'i kaldıramıyorum,
-sorumluluk almaktan korkuyorum.
Bu cümlelerle beni anlatmışsın :) Bence vazgeçme zamanla herşey düzelir. Bende düzeleceğine inanıyorum...
-öğrenmeyi seviyorum ama öğrenmeye zaman ayırmıyorum,
-stres'i kaldıramıyorum,
-sorumluluk almaktan korkuyorum.
Bu cümlelerle beni anlatmışsın :) Bence vazgeçme zamanla herşey düzelir. Bende düzeleceğine inanıyorum...
Hayırlısı hocam, sanırım genelde var bu problemler :)
Merhabalar hocam bence bakış açınızı değiştirmelisiniz , sizin bu bahsettikleriniz hiçbir sektörde kabul gorecek bir durum değil. Bence kişisel gelişim ile ilgili makaleler okuyarak bu durumu zamanla aşabilirsiniz. Önerim www.kigem.com.com ve mümin sekman kitapları. kesinlikle yararını goreceksiniz. Ne yapmanız gerektiğini bulmak için önce performansınızın ne durumda oldugunun farkına varmalısınız. mümin sekman herşey seninle başlar kitabıyla başlayabilirsiniz. hatta hemen kigem.com dan bir kaç makale yarar sağlar. Tecrübelerime dayanarak konusuyorum varsayım değil , iyi günler
Çok teşekkürler, dediğinize hemen göz atıyorum, ama şöyle bir şey var, benim ki birazda sektörü bilmememden kaynaklanıyor, ben bu güne kadar bu sektörden geçinen görmedim, yoktur demiyorum ama ben görmedim, okuyup okuyup işsiz kalmaktan yada çocuğa harçlık verir gibi para veren iş bulmaktan, yada yıllarca evde bilgisayar başında yatmaktan korkuyorum. Sanki klasik işler daha iş tabirini tutuyormuş gibi geliyor bana :(