@profdizayn hocam öncelikle başarılarınızın devamını diliyorum. Buradaki tartışma ortamından uzak Seo ile ilgilenen biri olarak kişisel fikrimi beyan etmek isterim.

20 yıldan bahsediyoruz. Ülkemizde seo kavramı 20 yıl önce tanınmıyordu bile. Sıfırdan 6 aylık bir siteye düzenli içerik girilerek ve tanıtım yazıları ile desteklenerek, biraz da sosyal medya kullanımıyla Google indexi rahatlıklıkla 250 yapılabilir. 300 alexa backlink ise kaçınılmaz olur. Tecrübe ile sabittir.

Rakibiniz "best" kelimesinde 53. sırada. Rekabeti siz düşünün :) biraz dişliler. Backlinkleri fazla mı fazla. Zor mu, evet zor. Ama başarılamaz değil. Büyük ihtimalle 6 aylık bir süreçte uğraşmak gerekecek. Rakibinizin değerleri ortada. Üstelik çok güzel bir avantajınız var; blog yayınlarınız mevcut. Ürün bazlı gerekli çalışmaları zaten sürdürüyorsunuz.

Rakibinizi geçebilmeniz için markalaşma çalışmaları yapmanızı öneririm. Site içi kelime yoğunluğunuzu marka isminize vermeniz süreci hızlandıracaktır. Sadece backlink almakla bitmiyor, sitenize içerik beslemesi de yapabilirsiniz. Ayrıca yerel çalışmalara nazaran yurt dışı çalışmalara da ağırlık vermek gerekecektir.

Saygılarımı sunuyorum