Sitenin uf olması imkansız canım kardeşim :)
Sitenin yedeğini 6ayrı yerde alınıyor bu bir
bu forum 2002 yılında açılıp 2008 yılında yayın hayatına son verdik ve o dönemde ilk 3bin içindeydi site (alexa)
forum dediğinde 1.sayfa 4.sırada bulunuyordu . bu ikincisi
hiç bir zaman küçük görme kendini görürsen büyümezsin bu üç
doğru bir lik verdiğinden emin ol bu dört
yedek almayı bilmiyorsanız demene çok güldüm :))))
6 ayrı yerden yedek alıyorm günlük değil saatlik yedekler alınıyor bende bu beş
madem öyle neden burdasın diyeceksin burda satış yapıyorum ben canım kardeşim ufak çaplı işlerimi orda hallediyorum bu altı
beğenmiyorsan girmeyeceksin kafana silah dayayıp zorla gir diyen yok buda 7 canım benim :):):)
Sitenin yedeğini 6ayrı yerde alınıyor bu bir
bu forum 2002 yılında açılıp 2008 yılında yayın hayatına son verdik ve o dönemde ilk 3bin içindeydi site (alexa)
forum dediğinde 1.sayfa 4.sırada bulunuyordu . bu ikincisi
hiç bir zaman küçük görme kendini görürsen büyümezsin bu üç
doğru bir lik verdiğinden emin ol bu dört
yedek almayı bilmiyorsanız demene çok güldüm :))))
6 ayrı yerden yedek alıyorm günlük değil saatlik yedekler alınıyor bende bu beş
madem öyle neden burdasın diyeceksin burda satış yapıyorum ben canım kardeşim ufak çaplı işlerimi orda hallediyorum bu altı
beğenmiyorsan girmeyeceksin kafana silah dayayıp zorla gir diyen yok buda 7 canım benim :):):)
Öncelikle konuşma üslubuna dikkat edeceksin. Canım benim falan, hayırdır? Çocuk musun? Yaşına göre mi muamele yapayım? Ayrıca forumlardaki kullanıcı adım Sourtimes değil, bu yüzden tanımaman normal de herneyse kim olduğumun önemi yok.
2002 falan iyi sallamışsın, ancak yalanını archive.org üzerinden rahatlıkla çürütebiliyoruz. Buna epey güldüm.
Beğenmiyorsan girmeyeceksin demişsin, benim ne işim olur senin uyduruk sitenle, site senin bile değil zaten. Sitenin asıl sahibi emektar rankında takılıyor, zamanında yaptığı işleri de biliyoruz.
Benim verdiğim link gayet geçerli bir linkti, sen forum ortasında konu açıp özür diledin, şimdi de burada bana yanıt verebilmek için açtığın konuyu sildin. Bunu da mı inkar edeceksin yoksa?
Madem forumu geri tarihe almadın, madem 6 farklı yedekleme falan yapıyorsun; bu konudaki insanların tanıtımları nerede? Tanıtımları göster bana? Mesela seoisleri'nin tanıtımı? Ya da Dersimli'nin veya Merth'in?
Bu üyelerin sitendeki tanıtımları nerede? Şeytan aldı, satamadan getiremedi mi yoksa? Sırf Alexa kasmak için insanları tanıtım vaadiyle kandırıp siteye soktun, sonra da siteyi geri tarihe aldın. Foyanı ortaya dökünce de açtığın özür konusunu silip artistlik yaptın? Bu kadar basit olma.
Adın Taner mi, Toprak mı o bile belli değil; gelmiş burada palavra üstüne palavra atıyorsun. Hata bende ki çoluk çocukla uğraşıyoruz, forumları kalite yapanlar bizdik.
Varsa bunlara da verecek cevabın, beklerim. Her yalanın, seni daha da batıracak. Bu arada sana bir sır vereyim mi? O forum asla Türkiye'nin en büyük forumlarından değil, asla büyük bir forum olamayacak.
Bu vesileyle ücretsiz tanıtım veriyorum diye zamanlarını çaldığın arkadaşları da etiketledim; onlar da görsünler konuyu, insanları nasıl kandırdığını anlasınlar. 3-5 webmasterı yalanla dolanla sitene sokup Alexa kasmakla bu işler olmaz.