Fatihle tanışmamız 1 yılı geçti sanırım; bu süreçte ben kendisinde dostluğu, arkadaşlığı, birbirimize olan güveni, saygıyı kelimelerle aktaramam. Kendisi arkadaştan, dosttan öte ticari olarak tek başına bir yerlere gelmiş; kendi kalemiyle, kendi kalitesiyle yüzlerce siteye içerik giren ve her zaman yazılarında ki kaliteye ve özgünlüğe kefil olduğum bir arkadaşımdır.

Çoğu cahil ve kötü niyetli insanlar diyecek ki; zaten Economist bunun arkadaşı gelip buraya yorum yapıyor arkadaşının iş potansiyelini ve Forumda kalitesini arttırıyor. Asla böyle bir şey olmadığını ve benim bunca zamandır kefil olduğum kişilerin kalitesi ortadadır. Ben bir şeyden emin olmadan asla ona referans ve kefil olmam bununda çoğu Webmaster arkadaşımız bilincindedir.

Fatih arkadaşımızın SEO ve Optimizasyon konusunda hem bilgisi, hemde Makalelerin Google da Aranma hacmi olsun, etkili yazılar olsun, yılların verdiği bilgi birikimi olsun hepsi mevcut olduğu için Makale siparişlerinizi rahatlıkla teslim edebilirsiniz. Şu sıralar Makale piyasası; en dip fiyatlardan satılsa dahi insanlar Makaleden ziyade kaliteye önem vermelidir.

Sevgili arkadaşım, bol bereketli satışlar dilerim.