Öfke diğer anlamıyla sinir, insanların tamamında olan iç güdüsel davranışlar, hatta Amerikalı hekimler tarafınca yapılan bir araştırmaya göre hayvanlar,
insanlara göre daha fazla öfkeleniyor.
Öfkelendiğimizde hepimiz bir dostumuzun yanına gidip ona durumu anlatırız, durum hakkında eleştriler yapıp kendimizi rahatlatırız.
Dostlarımız her zaman yanımızda olamıyor veya onlar ile iletişim kuramıyoruz.
Dertlerimizi internette bir sayfaya yazsak ve bu sayfa bizlerin kimliğini gizlese, tüm dünya genelinden bu durumlar yorumlansa ne kadar güzel olur düşündünüzmü ?
Bunun için bazen facebook, twitter vb. sosyal mecralar kullanılıyor.
Ama kimliğinizi gizleyemiyorsunuz, üstüne birde bütün tanıdıklarınız sizler hakkında arkanızdna konuşuyor, tabir-i caiz ise gıybet yapıyorlar.
Sizlere Ofke.com'u tanıtmak istiyorum; yukarıda küçük bilgilendirme yapmıştım, bu proje sizin yukarıda listelediğim tüm dertlerinize çare olacak sizleri sakinleştirecektir.
Ofke.com 2016 senesinde 2 yatırımcı ile 1 aylık bir süre içerisinde geliştirildi, gecelerini gündüze eden bu yatırımcılar, bütçe eksikliği sebebiyeti ile geliştirme işlemini üstlendiler.
Asp.net altyapısı ile geliştirilen bu özel yazılım sayesinde ip adresiniz veya isminiz kayıt altına alınmıyor.
Aynı zamanda internetteki milyonlarca wbe sayfasında olduğu gibi içerisinde onlarca güvenlik açığı yok, bu kullanılabilir olmasını sağlıyor.
Ofke.com şuanda 800 kişiden fazla üyeyi bünyesinde barındırıyor, kullanıcı kitlesini arttırmak isteyen Ofke.com çeşitli reklam ağları ve forumlarda tanıtım yapmakta.
Ofke.com'a kullanıcı kitlesinde arttırma konusunda yardımcı olursanız ileride moderatörlük kazanabilir, dünyaca ünlü bir projeyi referans edinebilirsiniz.

Saygılarımla / Dksy