-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle herkese hayırlı geceler, Rabbim kazanç hedefleyen arkadaşlara bol kazanç, kariyer hedefleyen arkadaşlarımada güzel bir kariyer nasip eyler inşallah. Bir forum ile yoluma devam etmeye karar verdim. ''Herkes forum açıyor'', ''Forum çok var tutmaz'' gibi gereksiz cümleler kuracak arkadaşlar postu okumayı şimdiden bıraksın lütfen. Ben bu yolda kendime ekip arkadaşı arıyorum. Moderatör, Yazar, Reklamcı vs her türlü ekip arkadaşlığına açığım. Forumda tanıdığım çok arkadaş var, ancak böyle bir soru soracak olsam hemen o soruyu yapıştıracak ''Ben ne kazanacağım'', ''Beleşemi Çalışacağım'' böyle arkadaşları istemiyorum kesinlikle güzel arkadaşlık kurabilen ekip çalışmasından zevk alan, birlikten kuvvet doğduğuna inanan, pes etmeyen, ısrarla YAPACAĞIM ULAN YAPACAĞIM ! Diyen. Yapamazsın diyenleri aldırış etmeden çalışmaya devam eden arkadaşlar arıyorum. Ki kazanırsak beraber kazanacağız kaybedersek diye birşey yok kaybedecek bir şeyimiz yok en fazla EMEK HARCADIK, DEFALARCA DENEDIK, ÇOK İSTEDİK, OLMASI İÇİN HERŞEYİ YAPTIK ama olmadı deriz. Ben bu cümleleri kurmaktan asla gocunmam ve goçunmayacak arkadaşları da yanımda isterim. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Detaylar için Pm