-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle herkese hayırlı geceler, Rabbim kazanç hedefleyen arkadaşlara bol kazanç, kariyer hedefleyen arkadaşlarımada güzel bir kariyer nasip eyler inşallah. Bir forum ile yoluma devam etmeye karar verdim. ''Herkes forum açıyor'', ''Forum çok var tutmaz'' gibi gereksiz cümleler kuracak arkadaşlar postu okumayı şimdiden bıraksın lütfen. Ben bu yolda kendime ekip arkadaşı arıyorum. Moderatör, Yazar, Reklamcı vs her türlü ekip arkadaşlığına açığım. Forumda tanıdığım çok arkadaş var, ancak böyle bir soru soracak olsam hemen o soruyu yapıştıracak ''Ben ne kazanacağım'', ''Beleşemi Çalışacağım'' böyle arkadaşları istemiyorum kesinlikle güzel arkadaşlık kurabilen ekip çalışmasından zevk alan, birlikten kuvvet doğduğuna inanan, pes etmeyen, ısrarla YAPACAĞIM ULAN YAPACAĞIM ! Diyen. Yapamazsın diyenleri aldırış etmeden çalışmaya devam eden arkadaşlar arıyorum. Ki kazanırsak beraber kazanacağız kaybedersek diye birşey yok kaybedecek bir şeyimiz yok en fazla EMEK HARCADIK, DEFALARCA DENEDIK, ÇOK İSTEDİK, OLMASI İÇİN HERŞEYİ YAPTIK ama olmadı deriz. Ben bu cümleleri kurmaktan asla gocunmam ve goçunmayacak arkadaşları da yanımda isterim. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Detaylar için Pm
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhabalar, öncelikle bu azimli davranışınızdan ötürü sizi tebrik ederim. Birçok insan bu konuda tereddüt yaşıyor. Dilerseniz farklı kategoride beraber birşeyler yapabiliriz. Forum olmasada daha farklı birkaç bilgi içerikli site yapabiliriz. İnsanlar girip birçok konu hakkında aradıkları herşeyi bulabilecekleri. Bu düşünce sebebim direk adsense ile yolumuza devam etmek istemem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Son derece mantıklı düşünüyorsunuz. Benimde şöyle bir düşüncem vardı her zaman birşeyleri yapabilicek kapasitedeysek neden hala duruyoruz ? Geçireceğimiz boş zamanlar yerine sürekli olarak aktif birkaç proje ile ilgilensek de o vakitleri değerlendirsek fena mı olur. Ben bu yönde bir konu arayışındayım. Ne tarz bir site yaparsam eğlenceli bir şekilde ilerletebilirim. Fakat o konuyu henüz bulamadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AtilgaN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Forum kategorisi hakkında PM alabilir miyim ?
mkucuk
https://jettemp
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-