4u24
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Referanslariniz bayağı saglam hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Haftalık çalışma alındı teşekkür ederim.
prestij
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Fatihle tanışmamız 1 yılı geçti sanırım; bu süreçte ben kendisinde dostluğu, arkadaşlığı, birbirimize olan güveni, saygıyı kelimelerle aktaramam. Kendisi arkadaştan, dosttan öte ticari olarak tek başına bir yerlere gelmiş; kendi kalemiyle, kendi kalitesiyle yüzlerce siteye içerik giren ve her zaman yazılarında ki kaliteye ve özgünlüğe kefil olduğum bir arkadaşımdır.
Çoğu cahil ve kötü niyetli insanlar diyecek ki; zaten Economist bunun arkadaşı gelip buraya yorum yapıyor arkadaşının iş potansiyelini ve Forumda kalitesini arttırıyor. Asla böyle bir şey olmadığını ve benim bunca zamandır kefil olduğum kişilerin kalitesi ortadadır. Ben bir şeyden emin olmadan asla ona referans ve kefil olmam bununda çoğu Webmaster arkadaşımız bilincindedir.
Fatih arkadaşımızın SEO ve Optimizasyon konusunda hem bilgisi, hemde Makalelerin Google da Aranma hacmi olsun, etkili yazılar olsun, yılların verdiği bilgi birikimi olsun hepsi mevcut olduğu için Makale siparişlerinizi rahatlıkla teslim edebilirsiniz. Şu sıralar Makale piyasası; en dip fiyatlardan satılsa dahi insanlar Makaleden ziyade kaliteye önem vermelidir.
Sevgili arkadaşım, bol bereketli satışlar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Yakında açacağımiz site için makale alımına başlayacağız
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Fatih'in üyeliği yeni olabilir, ama profesyonelliği uzun yıllara değiniyor. Süslü kelimeler kullanmanın bir manası yok, Fatih işini ciddiye alan ve yaptığı çalışmanın hakkını veren bir kardeşimizdir. Kimseyi kötülemeden bu işi yapanlar arasında güvenle sitenizi emanet edebileceğiniz bir kardeşimizdir.
Tavsiyem, çalışmanız ve iş prensibini yaşamanızdır. :)
Hayırlı ve bol müşterili günler dilerim Fatihcim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Kendisi ile bayağıdır tanışırız. Beraber ticaretimiz de oldu. Hiç bir zaman sorun/sıkıntı yaşamadım. Tahmin bile edemiyorum ki sorun yaşayacağımı, işine sadık, özverili ve dürüst herşey'den evvel, verilen işi zamanında yerine getirebilen ve almış olduğu paranın hakkını fazlasıyla verebilen bir delikanlı kardeşimdir. Editörlük konusun da tereddüt bile etmeden gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.