Şimdi önceki mesajımda da belirttiğim gibi orada öyle paket muket olayı yok, kredi sistemi var, hesabına belli bir miktar para yüklersin o an hangi paketi kullanırsan ücreti saatlik olarak hasabına yüklediğin krediden düşer, daha açık söylemek gerekirse o aylık 5$ dolar olan paket aslında aylık değil, sistem saatlik olarak ücretlendirildiği için kaç saat kullanırsan okadar ödersin. mesela 5$ ı 30 güne bölsek ortalam günlük 166 cent falan yapar 3 gün kullandıysan 3 gün parası alırlar kalan para hesabında durur. Şimdi 5$ dolarlık paket kullanıyorsan 10 dakika sonra 20$ lık paket kullanırsın canın isterse bu ücretler fiyat algısı oluşturmak için böyle söyleniyor halbuki istersen 5$ dolara en yüksek sistemi bile kullanabilirsin 5$ dolara kaç gün ediyorsa okadar kullanırsın, diyelim sunucuda işin yok gece yatarken off konumuna getirdin yattın sen sabah onu tekrar açana kadar ücret işlemez para ödemezsin.
Site ekleme konusunda biraz uğraşırsın ama internette kaynak çok bir şekilde çıkarsın işin içinden ben bir kaç günde çıkmıştım panel di maneldi araştır soruştur aklıma en çok yatan CWP Admin paneli olmuştu onu kullanıyordum hatta o panel ile istersen hosting satışı bile yaparsın başkalarına ücretsiz açık kaynaklı bir paneldir. Biraz kurcalıya kurcalıya çözersin, zaten sitelerini hemen taşıma söyle bir hafta falan oyalan incele karıştır, baktın biryerleri bozdun komple sil sistemi aynı dakika yeniden sıfır sistem kur.
Güvenlik konusunuda araştıra soruştura yaparsınız bir şekilde, ben o konudan hiç anlamıyorum açıkçası, malesef güvenliğime pek önem veren biri değilim bazen evdeki ağı bile dışarıya açık bırakıp unutuyorum birisi farketse bilgisayarımdaki tüm hardisklerime erişebilir halbuki, bu yüzden hiç ilgimi çekmediği için güvenlik konusuna fransız kalmış biriyim. forumda Tural Abiyev beyfendi vardı kendisi bildiğim kadarıyla sunucu ve sistem konusunda forumdaki en tecrübeli kişilerden birisi fakat bu işleri ticari olarak yapıyor yani ücretiyle ama belki vakti olursa size ufak tefek bir kaç tüyo verebilir.
Yine aynı şekilde narinhosting de bu işlerden iyi anlıyor onunda güvenlik konusunda yardımcı olabileceğini düşünüyorum tam olarak ilgilenemeseler bile az çok size tüyolar verirler.
Bilen birisine ücretiyle yaptırıp kafanızın rahat etmesi iyi olur şahsen ama dediğim gibi kaynak çok araştıra soruştura yaparsınız sizde herkes doğuştan öğrenmiyor sonuçta. İnternetten linux, centos, ubuntu güvenlik önlemleri falan gibi aramlarak yaparak kabaca bilgi edine bilirsiniz.
ayrıca zamanında paypaldan otomatik ödeme verebilyorduk galibada kredi kartından otomatik ödeme veriliyormu hiç denemdim açıkçası.