-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
anladım hocam Umarım siz ve diğer tüm arkadaşlar beğenirler yazılarımı
grsyermaneray hocam hacklink olayı sıkıntı ya sektör güzel diye giriyorum zaten kısa sürede umarım hitlenme sağlarım teşekkürler desteklerinizi bekliyorum arkdaşlar
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
46, (%91)
tutar bence beyaz perde nasıl tuttuysa sizde çabalıyarak yapabilirsiniz. Örneğin ben the walking dead sezon bitince diğer sezon ne zaman başlayacak vs araştırıyorum.
iç mimarlık
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
tvmanya.com ile bende giriş yapacağom bu sektöre
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
teşekkürler arkadaşlar hepinize wordpress alt yapısını kullanacağım temamı kendim yazıyorum inşallah tutturuz kısa sürede ekmemk yemeye başlarız
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer yabancı sinema ve tv sitelerinden haberleri çevirip beyazperde gibi sitelerden önce yayınlarsan büyük ihtimalle tutar ama beyazperde tarzı sitelerin haberlerini özgünleştirip yayınlarsan biraz zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Eğer film ve dizi kültürünüz geniş değil ise, yorumlama beceriniz yok ise, okuyucuya bir şeyler katamayacaksanız hiç girmeyin bu işe. Diğer siteleri geçemezsiniz, okuyan da olmaz kanımca.
Genelde bu tarz yorumlar yapmam ama konu sanata gelince bu işi herkes yapmasa daha iyi olur. Kazanç için yapılacak bir iş değil çünkü hepsinden daha çok emek ister.
He derseniz sadece filmin konusundan bahsedeceğim, o zaman da imdb, beyazperde, sinemalar ı geçemezsiniz başta dediğim gibi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front-end developer
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bence bu sektörün geleceği yok yani var dersem eğer şöyle var;
1- Tasarım sağlam olacak.
2- Reklam yapılacak
Bu iki şey yerine getirilirse belki tutar. Aslında yukarıdaki 2 şart her proje de kullanılırsa kendi alanında tutar. İnternet geliştikçe asıl kullanıcı kitlesine maalesef ulaşamıyoruz. Bunlara ancak Google & Facebook gibi sitelere reklam vererek ulaşıyoruz. Bu da tabii ki masraf. Yani sağlam proje olacak.
Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**