en iyi panel c panel olmasa sitelerin yüzde doksanı tarafından tercih edilmezdi.

cingan
%90 kullanım oranına sahip değil bundan emin olabilirsin. Ayrıca tercih sebebine gelirsen bunu şuna benzetebiliriz Neden resmi kurum ve firmalar php kullanmıyorda asp kullanıyor? Asp daha iyi olduğu için değil tabiki, firmaların ve kurumların asp tercih etmesinin sebebi en ufak bir sorunda hesap soracakları kişinin microsoft olmasıdır. Oysa php de hesap sorabileceğiniz kimse yoktur.
Aynı şekilde cpanel de en ufak bir sorunda hesap soracağınız birisi var karşınızda fakat CWP de hesap soracağınız kimse yoktur. Anlaşılan para harcamayı çok seven birisiniz siz cpanel al , litespeed al bilmem ne yap, halbuki bunların yapabildiklerinin nginx de yapabiliyor, aradaki farkmı ne? Aradaki fark bu işlerden hiç anlamayan birisi bile litespeed yönetebilir fakat nginx yönetebilmek için ileri düzeyde bilginiz olmasıgerekiyor. Fakat performans konusunda ikisinden birisi üstün olarak seçilemez eşittir diyebiliriz.

Neyse kimsenin avukatı değilim sadece böyle tatlı tatlı tartışmayı çok seven biriyim haklıda olsam haksızda olsam tartışmak iki tarafada + değer kadar. :D
Ayrıca her zaman için ücretsiz olan şeyler benim için bir adım önde sayılmaktadır.