hsynnr Şü adam daki azim ve hırs bende olacak makalenin kitabını yazarım. :D

Ek Olarak:

ZehraNur adlı üyeden alıntı

Şuan bu yazıyı okudum ve gerçekten duygulandım. Bir insan zor günler geçirmeden başarının anahtarını bulamaz. Zorlukla beraber kolaylık vardır diye buyuran Rabbimiz var hamd olsun.. Zoru görmesek, kolayın kıymeti olur muydu? Yeter ki her düşüş de yeni bir kıyama kalkabilelim.. Bu sözler bir iki makale için mi?

Tabi ki hayır.. Bu sözlerim her ne kadar bilmesem de " hissettiğim kadarıyla " yaşadığın zorlukların için.. Belki yine olmayacak, yine kazanamayacaksın. Ama azmini yitirmemektir has olan.. Azim ve ümidini yitirdiğin an öldüğün andır..

Risksiz, azimsiz, sebatsız ve ümitsiz hiç bir başarı elde edilemez.. Hala yerinde sayıyor olman, sürekli kandırılmandan kaynaklansa da aslında sen kazananlar arasındasın. Neden mi? Çünkü TECRÜBELENDİN.. Daha yolun başında iken tek başına atılsaydın, belki de bu azmi kazanamayacaktın..

BAŞARILAR DİLERİM..

Zorlukla beraber kolaylık vardır diye buyuran Rabbimiz var hamd olsun.. Zoru görmesek, kolayın kıymeti olur muydu?

Kolaylık var da ben mi göremiyorüm ben haram işlere girmiyorüm diye küfür yiyen insandım şimdi haram işe girecem yavaş yavaş telefonü kırdım benim süçüm tamam diger telefon kırıldı elimden kaydı al sana 400 TL ne iş var ne başka bişi ne yapacam? haramdan başka çare yok iş diyeceksin iş aramadım mı? işkürda bile başvürüm var ama neye yarıyor?