-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şuan bu yazıyı okudum ve gerçekten duygulandım. Bir insan zor günler geçirmeden başarının anahtarını bulamaz. Zorlukla beraber kolaylık vardır diye buyuran Rabbimiz var hamd olsun.. Zoru görmesek, kolayın kıymeti olur muydu? Yeter ki her düşüş de yeni bir kıyama kalkabilelim.. Bu sözler bir iki makale için mi?
Tabi ki hayır.. Bu sözlerim her ne kadar bilmesem de " hissettiğim kadarıyla " yaşadığın zorlukların için.. Belki yine olmayacak, yine kazanamayacaksın. Ama azmini yitirmemektir has olan.. Azim ve ümidini yitirdiğin an öldüğün andır..
Risksiz, azimsiz, sebatsız ve ümitsiz hiç bir başarı elde edilemez.. Hala yerinde sayıyor olman, sürekli kandırılmandan kaynaklansa da aslında sen kazananlar arasındasın. Neden mi? Çünkü TECRÜBELENDİN.. Daha yolun başında iken tek başına atılsaydın, belki de bu azmi kazanamayacaktın..
BAŞARILAR DİLERİM..
4 kişi bu mesajı beğendi.
- Çocuk kitabı yazarı -
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bu yazıyı ülkesini terk etmek zorunda kalan bir suriyeli yazsaydı daha yerinde olurdu.. şaka bir yana böyle küçük şeyler için büyük hırs yapma arkadaşım sen gerekeni yap her şey zamanla olur. şimdi sen buraya insanların sana yaptıklarını yazmışsın başka bir yazında da senin kimlere neler yaptığını okumak isteriz. (iyi yada kötü ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
@Kotil umudun tükendiği yerde İMAN devreye girer. Tüm iş imkanları varken harama bulaşmamak kolaydır. Ancak iş imkanları tükendiği anda harama bulaşmamaktır asıl mesele.. Evet her zorluğun ardında kolaylık vardır. Bunu kul demiyor YARADAN buyuruyor. Çoğu gördüğümüz de şükretmeyen bizler, yokluğu gördüğümüz de KOLAYLIK yok sanarız.
Eğer ki açlık, yokluk, ölüm, kayıp vb. şeyler sürekli başımıza geliyorsa RABBİMİZ ELLERİMİZİ AÇMAMIZI bekliyor demektir. Sahabeler başı dahi ağrımadığında "Rabbim beni unuttun mu" diye üzülürmüş.
Haram işe girdin diyelim. Peki ya sonrası? Rabbine vereceğin hesap ne olacak? Sanıyor musun ki paraların sana hayrı olacak.. Allah istese gökten para yağdıramaz mı? Neden yağdır mıyor? Düşünmek lazım.. Haramdan gelen her kuruş su gibi akıp gider de yine açlıkla imtihan olunur.. Ha günah da haram da ısrarcı olunduğun da iyi paralar kazanılır. Çünkü O duayı, imanı çoktan kaybetmiştir de dünya onun, ahiret başkalarının olmuştur..
2 kişi bu mesajı beğendi.
- Çocuk kitabı yazarı -
wildturk1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sayende Foruma İlk Mesajımı Atıyorum Hata Yapmayan İnsan Hiç Bir Şey Yapmaz Hiç Bir Şey Yapmayanların da Hatası Çok Azdır
Başarılı bir insan hatalarından faydalanır ve farklı bir şekilde tekrar dener
Sana Bir Örnekde brn vereyim Kısa ve Öz anlaticam
Edison Lambayı İcat Edecek
Edisonun Bir Arkadaşı Edisona Bırak Artik Uğraşma Şununla en az beş Bin Kez Denedin Olmuyor demiş
edisonun cevap ben beşbin denedim ama beşbin kez nasıl yapılmayacağını öğrendim demiş
Devam Et Arkadaşım Gam Yok Allah var Sana Özel Mesaj Atacağim Bakıver Sana Zahmet
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
@KryssLuck yanlış anlaşılacak bir durum yok :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
- Çocuk kitabı yazarı -
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
İnşallah hedeflediğin gibi olur her şey kardeşim bir şeye ihtiyacın olursa özel mesaj ile yazman yeterlidir. Elimden gelirse seve seve yardımcı olacağım.
Hayırlı geceler.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yazını okudum. Galiba 18 yaşındasın. Öncelikle şunu söyleyeyim bunlar benim fikrim. Doğru yoldasın, inanmak böyle azimi olmak güzeldir fakat bu yaşta böyle şeylere çok kafanı takıp kendine stres sorun etmemelisin. Uyuyamadim aglayacak gibi oldum filan dedigin icin diyorum bunu. Soğukkanlı ol, kaliteli ilerle, önüne gelene güvenme, blog site.vb açarsan da tasarım konusunda sorunlaron olursa bana ulasabilirsin teknok desek yani yanlis anlama css html php filan. Hayatta basarilar tekrar soyluyorum takilma boyle seylere cok..