Yazınızı okuyunca sanki kendi hayatımı okudum, bende ilk zamanlar aynen sizin dediğini şekilde başladım, çok iyi yazılar yazıyor, sürekli araştırıyor yeni bir şeyler bulup yine yazıyordum. Ama yazılarımı hiç bir zaman satmadım ve hiç bir zaman da satmayı düşünmedim, en kötüsü kendim ücretsiz bir blog açar oraya yazardım, ilk başta senin dediğin gibi ortak olduğumu düşünüyordum oradan yedikten sonra kazığı bıraktım, sonra kısa yoldan zengin olma hayallerine girmeye başladım, her ay yeni bir site açar sitenin bir iki ay içerisinde hiç bir emek vermeden parlamasını istiyordum ve bana para kazandırmasını,

Tabi hepsi hayaldi, her projeyi açmaya karar verirken büyük bir heyecan ve hayallerle giriyorum ama aylar sonra o hayaller tükeniyordu.

eee kolay bir şey yok, fikir bulmakla site açmakla yazı yazmakla da para kazanılmıyor, kısa zaman diyorum ama haftalar, aylar yıllar geçiyor ama kısa zaman oluyor sana uzun zaman, Keşke uzun soluklu bir proje açsaydım şuan yine biraz kazanmaya başladım.

Ufak projelere girdim bazende büyük projelerde para geliyordu ama kısa vadeli oluyordu. Sonrasında karar verdim kardeşim 6 ayda en az 6 site açıyorum ama hiçbiri tutmuyor, bir alana gireyim o alanda da profesyonelleşeyim sonra ekmek gelir, akmasada damlar, damladıktan sonra akması daha kolay olur niyetiyle, niche kelimelerden başladım, bir alan buldum çok rekabetli ve karşımda ki siteler çok çetin ve heresinin sahibi SEO'da uzman kişiler, ayrıca danışmanlık hizmeti veriyorlar.

Neyse girdim bir domain aldım, bir yazar tuttum önce yazıları gönderiyordu sonra ben yazmaya bilgi sahibi olmaya başladım sırasıyla bende bu işlerden anlamaya kendim yazmaya, benim yazdığım yazılar en çok okunan yazdırdığım yazılar ise neredeyse hiç okunmuyor, o arada kitap okuyordum. Kitapta ki "Kazananlar asla vazgeçmez, vazgeçenler asla kazanamaz" 4-5 ay sürekli masraf sürekli para gidiyor ama karşılığı yok, rekabet o kadar yüksek ki sıralamaya bile giremiyorum yazılar sıralamaya bile giremiyordu.

Sonra sabır ve zamanla birlikte yükselmeye kazanmaya başladım. Şuan da daha da büyütmek istiyorum, Size tavsiyem asla vazgeçmeyin. eğer ortak isterseniz de ben olabilirim :) ama başka bir projede tabi