Economist adlı üyeden alıntı

LikeSend

Farkettiniz mi bilmiyorum? Siteleri ve günlük hitini bilmediğimi en üstte söyledim. Hitini bilmeden bir site hakkında yorum yapılamayacağını da belirttim. Yorum yaparken daha detaylı incelemenizi isterim. Konuya müdahil olmayacaktım baktım gelen geçen etiketliyor; bende yorum yapayım dedim. Bahsettiğiniz siteyle karşılaşmış olabilirim, fakat adını duymadım, bilmiyorum. Nickim ile ilgili bir eleştiri yapmışsınız '' Likesend '' arama görsellerinde Sprey çıkıyor karşıma, pardon sprey bey; siz haklısınız ben yanlış cümleler kurmuşum.

Kesinlikle bu yazımdan sonra muhattap olunmayacaktır; eleştiri yaparken dikkat et cümlelere.

Bknz: '' Bir yazıda okumuştum, 40-45K arasında bir gelir tablosu var Hürriyet'in demişim. Yani ben demedim, makale okumuştum.

Boş boş yorumları kendine sakla, ve beni kesinlikle alıntı şeklinde etiketleme.

İyi forumlar.


Bu kadar gerilecek ne var ? Nickin ile ilgili şakasına takıldım, kazançları konusunda da yanıldığını söyledim üstelik kötü niyetle de söylemedim böyle köpürecek ne var bunda ?

Forum denilen şeyin anlamı zaten budur, konuşulur karşılıklı fikir yürütülür doğrular yanlışlar tartılır fikir/bilgi alışverişi yapılır. Yine de çok rahatsız olduysan böyle sinirlendirecek kadar etkilediyse siliyim bir önceki mesajı, boş beleş bir şey yüzünden kimseyi kırmak istemem.