Sourtimes adlı üyeden alıntı

Webmaster ticaret platformu olarak ***, webmaster yetiştirme ve yardımlaşma konusunda ise WM Aracı sektörde lider durumdalar. Şu anki piyasa koşullarında webmasterlara yönelik ticaret platformlarında güvenilirliği sağlayabilmek oldukça zor gözüküyor. İnsanlar bu iki forumu bırakıp alternatiflere kolay kolay yönelmezler, bu yüzden farklı sektörlere yönelmeyi tercih etmeni tavsiye ederim. Başarılar diliyorum.


Hocam siteye üye alımlarında ince eleyip sıkı dokunuyoruz. Eğer bizim sitemizde bulunan herhangi bir firma tarafından dolandırılan olursa sorumluluk bize ait. Bu riski saydığınız firmalar alabilir mi? Ben alıyorum. Çünkü forumda satış yapan firmalar kurumsal üye rankı alıyor ve bu ranka sahip kişiler tarafından dolandırlan olursa sorumluluk bize ait.

Ayrıca dediğiniz gibi o firmalar gerçekten büyük ve saygın bir yere sahip. *** mesela webmaster ticaretinde 1 numara olmasının sebebi üyelerini artık davetiyeye göre belirlemesi. Davetiye sistemi ile üyelerini kendi oluştuyur. Bu yüzden güzel bir satış ortamı var. Ayrıca *** en ufak bir şeyde affetmeden banı yapıştırıyor.

Wmaracı'da aynı şekilde her üyesini kendi belirliyor ve sıkı bir yönetim var. Her üye öyle elini kolunu sallaya sallaya ticaret yapamıyor.